Spatial design (ruimtelijk ontwerp) kruist de grenzen van (landschaps)architectuur, interieurontwerp, kunst, grafisch ontwerp en productontwerp. Op dit raakvlak van disciplines bedenkt TdH Spatial Concepts oplossingen en formules voor ruimtelijke omgevingen waar mensen geïnformeerd, vermaakt en verleid moeten worden. Plekken waar mensen zich prettig voelen, zich goed kunnen oriënteren en in beweging komen. Waar communicatie mogelijk is en bereidheid ontstaat om informatie op te nemen, om te genieten en om te kopen. Op straat en op het plein. In parkeergarages, passages, winkels en kantoren. In stations en stadions. In (pret)parken, musea, recreatiegebieden en natuur. De spontane of gezochte ontmoeting tussen ruimte en mensen kent haar eigen wetten en regels. TdH Spatial Concepts voelt zich thuis in dit speelveld!

Wat TdH Spatial Concepts kan betekenen voor uw ruimtelijke inrichting!

Goed gastheerschap betekent dat u kunt inspelen op de behoeften van uw bezoekers. Als beheerder in de openbare ruimte. Als verantwoordelijke voor een winkelcentrum of informatiecentrum. Als organisator van een beurs of expositie. TdH Spatial Concepts kent de menselijke maat en gedragingen. De routines van mensen onderweg. De honger naar informatie van mensen die ergens voor het eerst zijn. De gevonden tijd in publieks- en verblijfsruimtes. Wij willen dat uw bezoekers zich welkom voelen in de juiste ambiance. Dat uw klanten snappen waar ze zijn en wat er van hen verwacht wordt. Dat zij beschikken over actuele informatie. En dat uw boodschap en merk worden uitgedragen. TdH Spatial Concepts ontwerpt en realiseert inrichting, routing, aankleding, objecten, infosystemen en (interactieve) installaties.

Bel voor een meeting met TdH Spatial Concepts naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Recreatietafels Zaanstad

Opdrachtgever: Gemeente Zaanstad

Opdracht: Een aantrekkelijk informatiepunt verzorgen bij Pontplein Buitenhuizen voor wandelaars, fietsers, voorbijgangers en andere recreanten. In de recreatietafels zijn informatiepanelen verwerkt zodat mensen meer te weten komen over het gebied en haar karakter.

In opdracht van gemeente Zaanstad heeft TdH Spatial Concepts twee picknicktafels met informatievoorziening gerealiseerd bij Pontplein Buitenhuizen. Deze pont wordt door veel forenzen en recreanten gebruikt om het Noordzeekanaal over te steken. Omgeven door natuur, historie, havens en sluizen biedt het pontplein een diversiteit aan panorama’s. Een mooie plek waar recreanten kunnen genieten van het uitzicht! De tafels en banken zijn gemaakt van FSC gecertificeerd beukenhout en cortenstaal. Zij ogen daardoor stoer en zijn zeer sterk. De uitstraling refereert aan de scheepsbouw en ruigte van de omgeving. Zittend aan een van de tafels zie je vele cruise- en containerschepen voorbij varen.

In de tafels zijn drie metalen informatiepanelen gelegd. Deze panelen zijn full colour beprint met tekst en beeld. De geprinte metalen platen zijn lichtecht en krasbestendig. Iedere tafel heeft een eigen thema. Eén tafel gaat over de ontwikkeling van het Zaanse landschap en vertelt het verhaal over het Noordzeekanaal, de havens en het pontje. Op de andere tafel is het verhaal te lezen over de wording van het Zaanse landschap: van industrie tot veenweide. Op beide tafels is ook een kaart geplaatst van het gebied waarop veenweidegebieden, de Stelling van Amsterdam en de Zaanse molens zijn aangeduid. Op een klein paneel op beide tafels is informatie geplaatst over recreëren in de Zaanstreek. De recreatietafels harmoniëren in het landschap en nodigen passanten uit om te genieten van het uitzicht.

Recreatietafels Zaanstad

TdH Spatial Concepts

deze pagina delen