Training 'online communicatie'

Om wegwijs te worden in de digitale wereld en zelfstandig digitaal te kunnen publiceren bieden wij onze relaties een tweedaagse training 'online communicatie' aan voor € 2.000,- exclusief 21% BTW. U komt tot de juiste redactionele formule en leert over het beheer en gebruik van uw website, het maken en inzetten van een digitale nieuwsbrief en het beheer en gebruik van sociale media.

Bel voor meer informatie of boeking van deze training naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

De invloed van internet en het gebruik van mobiel internet zijn ongekend groot. Nieuwe businessmodellen ontstaan en het online kanaal is steeds vaker hét gezicht van uw organisatie, winkel of merk. Van eerste kennismaking tot dagelijkse contacten. TdH Interactive bouwt letterlijk aan het online succes van haar opdrachtgevers. Met goed werkende en vindbare websites die uw imago versterken, die interactie uitlokken en koopmogelijkheden bieden. Van zoeken tot en met boeken. TdH Interactive ontwerpt en bouwt resultaat- en doelgroepgerichte websites, webshops, virals, banners, webapplicaties, kippenvelpresentaties, spellen, films, animaties en interactieve installaties. Door onze toegepaste kennis van marketing, communicatie, social media, merken, design, databases en techniek creëren en leveren wij integrale oplossingen voor de digitale interactie tussen mensen en organisaties én hun ideeën, diensten en producten.

Wat TdH Interactive kan bijdragen aan het online succes van uw business!

Hoe zet u uw site in de markt? Hoe krijgt u traffic naar uw site? Hoe werkt u aan klantloyaliteit? Hoe vergroot u het rendement van het bezoek aan uw site? TdH Interactive verzorgt webstatistieken, analyseert bezoekersgedrag, adviseert over verbeteringen en ondersteunt met webmarketing. Wij adviseren over uw online strategie en de toepasbaarheid van social media. Wij maken attractieve, onderscheidende, geloofwaardige, toegankelijke en betrouwbare digitale producten. Onze sites worden opgeleverd met een gebruikersvriendelijk Content Management Systeem. U krijgt training om zelf uw site te onderhouden en bijvoorbeeld nieuwsbrieven versturen. Maar wij leveren en publiceren ook content (teksten, vertalingen, foto’s, illustraties, animaties en video) om uw sites actueel en goed vindbaar te houden.

Bel voor een meeting met TdH Interactive naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

 

 

Projecten

Training 'online communicatie'
Item 1-1 van de 1

TdH Interactive

deze pagina delen