Durft u open en eerlijk te zijn? Door preventief en structureel te communiceren bouwt u aan de geloofwaardigheid van uw organisatie. TdH Public Relations ondersteunt bij het genereren van aandacht en het veranderen van meningen en beslissingen. Dit doen wij door uw organisatie, standpunten, mensen, diensten en producten aansprekend en inhoudelijk voor het voetlicht te brengen. Met nieuwsbrieven, periodieken, aanwezigheid op internet, bijeenkomsten, frisse ideeën, presentaties, social media en spraakmakende stunts. TdH Public Relations is betrokken bij uw business en werkt met toewijding en motivatie aan uw communicatie. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers komen wij tot gepaste oplossingen en bewerkstelligen draagvlak, acceptatie en sympathie voor uw organisatie en denkbeelden.

Wat TdH Public Relations kan betekenen voor de geloofwaardigheid van uw organisatie!

Free publicity genereren, goodwill en vertrouwen opbouwen, voorkeur creëren en verandering begeleiden. Als adviseur en motivator is TdH Public Relations sparringpartner en schrijver bij het ontwikkelen van pr-plannen, sponsorbeleid, relatiemarketing en persstrategie. Wij maken nieuws en creëren interessante fotomomenten. Wij vertalen saai beleid en complexe materie in begrijpelijke informatie. TdH Public Relations verzorgt interviews, schrijft teksten en brengt uw nieuws in de pers. Ook bij vervelende boodschappen en moeilijke situaties. Desgewenst met het verzorgen van woordvoerderschap. Wij bedenken redactionele formules, leveren content en publiceren online en offline. TdH Public Relations schrijft speeches, is dagvoorzitter en geeft prikkelende inleidingen bij bijeenkomsten en trainingen. Wij leveren projectmanagement, verzorgen gastheerschap en ontwikkelen en coördineren pr- en promotiecampagnes.

Bel voor een meeting met TdH Public Relations naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Projecten

Niet gevonden.

Item 1-0 van de 0

TdH Public Relations

deze pagina delen