Spatial design (ruimtelijk ontwerp) kruist de grenzen van (landschaps)architectuur, interieurontwerp, kunst, grafisch ontwerp en productontwerp. Op dit raakvlak van disciplines bedenkt TdH Spatial Concepts oplossingen en formules voor ruimtelijke omgevingen waar mensen geïnformeerd, vermaakt en verleid moeten worden. Plekken waar mensen zich prettig voelen, zich goed kunnen oriënteren en in beweging komen. Waar communicatie mogelijk is en bereidheid ontstaat om informatie op te nemen, om te genieten en om te kopen. Op straat en op het plein. In parkeergarages, passages, winkels en kantoren. In stations en stadions. In (pret)parken, musea, recreatiegebieden en natuur. De spontane of gezochte ontmoeting tussen ruimte en mensen kent haar eigen wetten en regels. TdH Spatial Concepts voelt zich thuis in dit speelveld!

Wat TdH Spatial Concepts kan betekenen voor uw ruimtelijke inrichting!

Goed gastheerschap betekent dat u kunt inspelen op de behoeften van uw bezoekers. Als beheerder in de openbare ruimte. Als verantwoordelijke voor een winkelcentrum of informatiecentrum. Als organisator van een beurs of expositie. TdH Spatial Concepts kent de menselijke maat en gedragingen. De routines van mensen onderweg. De honger naar informatie van mensen die ergens voor het eerst zijn. De gevonden tijd in publieks- en verblijfsruimtes. Wij willen dat uw bezoekers zich welkom voelen in de juiste ambiance. Dat uw klanten snappen waar ze zijn en wat er van hen verwacht wordt. Dat zij beschikken over actuele informatie. En dat uw boodschap en merk worden uitgedragen. TdH Spatial Concepts ontwerpt en realiseert inrichting, routing, aankleding, objecten, infosystemen en (interactieve) installaties.

Bel voor een meeting met TdH Spatial Concepts naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Libelle Zomerweek

Opdrachtgever: Europese Commissie, Den Haag

Opdracht: Het concept, de invulling en de organisatie verzorgen van de stand van de Europese Commissie tijdens de Libelle Zomerweek. De Europese Commissie deelde deze stand met ConsuWijzer en het Europees Consumenten Centrum. Het thema van de Libelle Zomerweek was ‘Western Buffalo Beach’. TdH Spatial Concepts heeft de stand in deze stijl aangekleed en activiteiten bedacht en uitgevoerd waarmee de drie partijen zichzelf konden presenteren. Bezoekers werden zo gewezen op hun consumentenrechten en bij wie ze terecht kunnen om hun recht te halen. De boodschap ‘Haal je recht (met Europa)’ werd op een speelse manier onder de aandacht gebracht.

‘Haal je recht’ tijdens Libelle Zomerweek

De Libelle Zomerweek in Almere trok ook dit jaar weer tientallen duizenden bezoek(st)ers. Eén van de vele stands tijdens deze week was van de Europese Commissie, ConsuWijzer en het Europees Consumenten Centrum om consumentenrechten onder de aandacht te brengen. De inrichting van de stand, het concept en bijbehorende acties werden door TdH Spatial Concepts bedacht en uitgevoerd.

Het thema van de Libelle Zomerweek 2010 was ‘Buffalo Beach’. In deze westernstijl werd de stand ingericht. In een setting van strobalen, cowboyhoeden en geweren werden belangstellenden welkom geheten door cowboys en cowgirls.

In de feestelijk aangeklede tent werden de bezoekers gewezen op hun consumentenrechten en bij wie ze terecht kunnen om hun recht te halen. De boodschap ‘Haal je recht (met Europa)’ werd op een speelse manier onder de aandacht gebracht. Bij een quiz met twee western quizmasters konden leuke prijzen worden gewonnen. De twee quizmasters kregen soms steun van bezoekende BN’ers zoals politici, Jan Peter Balkenende, Maxime Verhagen en Harry van Bommel en presentatrice van Radar, Antoinette Hertsenberg. Ook zij onderstreepten het consumentenbelang.

Bij de shoot-out ‘Test Jezelf: Ben jij een assertieve consument?’ konden bezoekers met een ‘rifle’ schieten op het goede antwoord (ja/nee) van een consumentenvraag. En om te laten zien dat producten soms té mooi om waar te zijn, was er de MiracleMirror. Wat deze MiracleMirror je voorspiegelt, is werkelijk ongelooflijk!, het is een healthy tanner, painless laser, men-remotecontrol, wrinkle remover, puffy eye-opener ineen.

Van deze ‘mooimaker’ werd ook een flyer uitgedeeld waarop informatie stond over de Europese Commissie, ConsuWijzer en het Europees Consumenten Centrum. Zij helpen jou om je recht te halen (in Europa).

Libelle Zomerweek

TdH Spatial Concepts

deze pagina delen