Spatial design (ruimtelijk ontwerp) kruist de grenzen van (landschaps)architectuur, interieurontwerp, kunst, grafisch ontwerp en productontwerp. Op dit raakvlak van disciplines bedenkt TdH Spatial Concepts oplossingen en formules voor ruimtelijke omgevingen waar mensen geïnformeerd, vermaakt en verleid moeten worden. Plekken waar mensen zich prettig voelen, zich goed kunnen oriënteren en in beweging komen. Waar communicatie mogelijk is en bereidheid ontstaat om informatie op te nemen, om te genieten en om te kopen. Op straat en op het plein. In parkeergarages, passages, winkels en kantoren. In stations en stadions. In (pret)parken, musea, recreatiegebieden en natuur. De spontane of gezochte ontmoeting tussen ruimte en mensen kent haar eigen wetten en regels. TdH Spatial Concepts voelt zich thuis in dit speelveld!

Wat TdH Spatial Concepts kan betekenen voor uw ruimtelijke inrichting!

Goed gastheerschap betekent dat u kunt inspelen op de behoeften van uw bezoekers. Als beheerder in de openbare ruimte. Als verantwoordelijke voor een winkelcentrum of informatiecentrum. Als organisator van een beurs of expositie. TdH Spatial Concepts kent de menselijke maat en gedragingen. De routines van mensen onderweg. De honger naar informatie van mensen die ergens voor het eerst zijn. De gevonden tijd in publieks- en verblijfsruimtes. Wij willen dat uw bezoekers zich welkom voelen in de juiste ambiance. Dat uw klanten snappen waar ze zijn en wat er van hen verwacht wordt. Dat zij beschikken over actuele informatie. En dat uw boodschap en merk worden uitgedragen. TdH Spatial Concepts ontwerpt en realiseert inrichting, routing, aankleding, objecten, infosystemen en (interactieve) installaties.

Bel voor een meeting met TdH Spatial Concepts naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Beurs Dublin

Opdrachtgever: Joint Research Centre

Opdracht: Voor het Joint Research Centre (JRC) van de Europese Commissie heeft TdH een interactieve prestatie ontworpen en geproduceerd. De JRC kan met deze eyecatcher op een speelse en uitnodigende manier haar complexe boodschap over ‘Energy Efficiency’ aan een brede doelgroep van burgers, studenten en wetenschappers laten zien. De JRC zet de presentatie in op beurzen en open dagen door heel Europa. Voor 2050 heeft de Europese Commissie verschillende klimaatdoelstellingen gesteld. Met de presentatie laat de JRC verschillende energiesoorten zien, wat de JRC daarmee doet en wat de positieve gevolgen voor het klimaat zijn als daar actie op wordt ondernomen. De presentatie werkt op de door TdH ontwikkelde Wow-player. Een unieke installatie die voor interactieve presentaties bedacht is. De Wow-player wordt bediend via een touchscreen in een console waarmee de presentatie op een Full HD beeldscherm wordt afgespeeld.

Beurs Dublin

TdH Spatial Concepts

deze pagina delen