Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Renovatie Akermolen

Opdrachtgever: Groene AS en Stadsherstel Amsterdam

Opdracht: Creatieve starthandeling organiseren voor de renovatie van de Akermolen in Amsterdam. De vervallen oude molen (uit 1876) wordt gerestaureerd en gaat dienst doen als thee- en koffiehuis. De bestuurders Ronald Fransen (wethouder gemeente Aalsmeer en lid stuurgroep Groene AS), Jaap Hulscher (adjunct-directeur Stadsherstel Amsterdam), Lammy Garming (lid dagelijks bestuur Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht) en Maria Roosendal (lid dagelijks bestuur Hoogheemraadschap van Rijnland) gaven het startschot voor de renovatie door samen letterlijk de eerste schep in de grond te steken!

De Akermolen, gelegen aan het Zwarte Pad in Osdorp, ligt in het natuurgebied van de Groene AS en maakt deel uit van de oude Stelling van Amsterdam. Deze vervallen oude molen wordt gerestaureerd en gaat dienst doen als thee- en koffiehuis. Rondom de Akermolen (uit 1876) wordt bovendien een ecologische tuin ingericht als educatieve showcase van de Groene AS. Vier betrokken bestuurders verrichtten de start van het project door letterlijk de eerste schep in de grond te steken!

Deze starthandeling maakte deel uit van een boottocht over de Ringvaart langs zeven Groene AS projecten. Genodigden verzamelden bij Fort Aalsmeer dat ook onderdeel is van de Stelling van Amsterdam. Op dit punt stapten de ruim vijftig gasten op de Juliana die doorvoer in de richting van de Akermolen.

TdH organiseerde en begeleidde dit evenement van begin tot eind. Dit hield in dat TdH ook de uitnodiging verzorgde. Initiators van het evenement, Groene AS en Stadsherstel Amsterdam, verstuurden de uitnodiging via de mail. De uitnodiging was de eerste in een rij van drie opeenvolgende prikkels, na de invitatie volgden nog een routebeschrijving en een gedetailleerd programma op de boot. Ook de after burner werd digitaal verstuurd; een fotocollage van de presentaties op de boot en de starthandeling bij de Akermolen.

Op de boot kreeg iedereen een naambadge opgespeld en werd het programma voor de dag uitgedeeld. De route die de boot aflegde, leidde langs enkele projecten van de Groene AS. Tijdens de vaarroute presenteerden bestuurders en projectleiders enkele projecten waar langs werd gevaren. Dit werd onder meer gedaan bij de natuurgebieden Bovenlanden Aalsmeer, het Schinkelbos en het Amsterdamse Bos.

Na een tocht van anderhalf uur over de Ringvaart werd aangemeerd bij de Akersluis. Vanaf dat punt was het nog ruim een kilometer naar de Akermolen. De ruim vijftig aanwezigen gingen met een step op weg naar de oude molen, ook wel bekend onder de naam De Oude Stomp. Een toepasselijke manier van vervoer in een natuurgebied als de Groene AS.

Bij de molen speechten de bestuurders Ronald Fransen (wethouder gemeente Aalsmeer en lid stuurgroep Groene AS), Jaap Hulscher (adjunct-directeur Stadsherstel Amsterdam), Lammy Garming (lid dagelijks bestuur Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht) en Maria Roosendal (lid dagelijks bestuur Hoogheemraadschap van Rijnland). Zij benadrukten het belang van de molen in oude tijden en zijn nieuwe rol in de toekomst.

De bestuurders deden dat in een groene overall waar de logo’s van de Groene AS en Stadsherstel op de borst waren geperst en een beeltenis van ‘werk in uitvoering’ groot op de rug was geplaatst. Voor de starthandeling waren vier scheppen aan elkaar vast gemaakt. Op het bord dat op de scheppen was bevestigd waren de logo’s van de Groene AS en Stadsherstel Amsterdam geplaatst. Onder brede belangstelling van de pers staken de bestuurders gezamenlijk de scheppen in de grond. Daarmee verrichtten zij de start van de restauratie van de Akermolen en de inrichting van de ecologische Groene AS tuin.

Als feestelijk slotakkoord bij de molen werd een authentiek Molenaarsbittertje geserveerd. Een bittertje van het ‘merk’ De Oude Stomp. Op een frisse middag in oktober een goed moment om letterlijk en figuurlijk warm te worden voor de Akermolen. Na het proostmoment gingen de genodigden weer steppend terug naar de Juliana waar een lunch was voorbereid.

De boot voer over de Ringvaart terug naar Fort Aalsmeer. Op het bovendek genoot menigeen van het uitzicht en de vergezichten over de Groene AS. De woorden van de sprekers ’s ochtends kregen nu beelden erbij. Een krachtige samenvoeging van woord en beeld!

De Groene AS is een aaneenschakeling van natuurgebieden van Amstelland naar Spaarnwoude. Het brengt de natuur weer terug in de stad en zorgt voor een groter en aaneengesloten leefgebied voor diverse diersoorten. De uitwisseling van dier- en plantensoorten in het gebied geeft de Groene AS een divers en typerend karakter. De Groene AS is bovendien een onderdeel van de Provinciale Ecologische Hoofdstructuur (PEHS). TdH verzorgde de communicatie voor en over de Groene AS.

Renovatie Akermolen

TdH Events

deze pagina delen