Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Opening Schinkelbos

Opdrachtgever: Groene AS-partners

Gedeputeerde Patrick Poelmann van de provincie Noord-Holland en wethouder Marijke Vos van de gemeente Amsterdam openden officieel het Schinkelbos (fase 2) op 7 juni 2006.

Het betreft een uitbreiding van het Amsterdamse Bos en een belangrijke verbinding/schakel in de Groene AS. Samen met de opdrachtgevers heeft TdH de organisatie van de opening verzorgd.

TdH heeft het concept bedacht en uitgevoerd. Na een bijeenkomst van de stuurgroep Groene AS zijn de 10 stuurgroepleden op 5 tandems met daarachter een karretje met puzzelstukken (schakels) naar het Schinkelbos gefietst.

De stuurgroepleden trokken letterlijk en figuurlijk de kar. Ter plekke waren genodigden verzameld. Een ingehuurde acteur (professor Jalopee) trok de aandacht en stelde zich voor als de beheerder van het Schinkelbos. Na de gebruikelijke speeches hebben alle bestuurders samen de puzzel (van 5x2 meter) in elkaar gezet. Op de puzzel staat een gedicht (Schinkel Schakel). Na een toast werd de pers te woord gestaan en tijdens de borrel (met animatie) werden er ansichtkaarten van het gedicht uitgedeeld. De Groene AS is een ecologische en recreatieve verbindingszone tussen Amstelland en Spaarnwoude. Grote en kleine natuurgebieden aan de zuid- en westkant van Amsterdam worden hier met elkaar verbonden. De verdere realisatie van de Groene AS zal tot 2016 plaatsvinden.

Opening Schinkelbos

TdH Events

deze pagina delen