Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Opening Pauw recreatie

Opdrachtgever: Pauw recreatie

Opdracht: In samenwerking met Pauw recreatie bedacht en verzorgde TdH Events de officiële opening van het nieuwbouwpand van Pauw recreatie. De opening van de nieuwe winkel werd in twee delen gevierd. Er was een spectaculaire publieksopening met acties en voordeel die drie dagen duurde en er was een besloten opening voor relaties en medewerkers van het bedrijf.

In de zomer van 2010 werd Pauw recreatie getroffen door een grote brand die het bedrijfspand verwoestte. In ruim een jaar tijd werd aan de Caravanboulevard in Heerhugowaard een prachtig, modern ontworpen pand gebouwd en ingericht. Een winkel met 12.000 m2 kampeerplezier!

Om uiting te geven aan de blijdschap en in één klap terug te zijn als toonaangevende recreatiespecialist werd de opening groots gevierd. Het publiek profiteerde drie dagen lang van voordeel, acties en verwennerij. TdH verzorgde de communicatie voor dit weekend met advertenties, uitnodigingen en persberichten.

Tijdens het openingsweekend bruiste het nieuwe pand van de activiteiten. Iedere dag bezochten duizenden bezoekers het pand om kennis te maken met de nieuwe winkel en om te genieten van een informatiemarkt die met leveranciers van Pauw recreatie was georganiseerd. De gekozen opzet om de klanten en de winkel samen het middelpunt van de opening te laten zijn, gaf alle ruimte om het ‘nieuwe’ Pauw recreatie te presenteren.

Een officiële opening werd ook voor de relaties en medewerkers van Pauw recreatie georganiseerd. Een belangrijke doelstelling daarbij was het uitdragen van het merk Pauw recreatie in haar nieuwe verschijningsvorm. TdH Events voerde de regie van de officiële opening en Ger de Haas van TdH trad tijdens de avond op als ceremoniemeester.

De openingsact op 15 meter hoogte, in de nok van het gebouw was spraakmakend. Hiermee werd een bijzonder element van het gebouw, ontworpen door Breddels Architecten, benadrukt. In de lengte wordt het pand namelijk doorsneden door een 15 meter hoge corridor. Van daaruit zijn alle afdelingen bereik- en zichtbaar en worden zij voorzien van daglicht.

Aanschouwd door 500 gasten prikte burgemeester Han ter Heegde van Heerhugowaard samen met Jeroen Pauw, de derde generatie van de familie Pauw, enorme ballonnen in de huisstijlkleuren blauw en turkoois door. Zij deden dat vanuit een hoogwerker. De zee van confetti dwarrelde over de gasten en zo werd onder luid gejuich de kampeerwinkel officieel geopend.

Opening Pauw recreatie

TdH Events

deze pagina delen