Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Meerwijk Centrum

Opdrachtgever: Gemeente Haarlem, Rotteveel M4 en Hoorne BV

Opdracht: TdH Events bedacht en verzorgde de officiële aftrap voor de vernieuwing van Meerwijk Centrum op 18 juni 2004. Voor dit heuglijke feit werd een vrolijke en feestelijke Meerwijk Midzomermarkt georganiseerd. Tijdens deze markt werden het logo, de website en de nieuwsbrief door wethouder Mimi Rietdijk onthuld. Ook lieten honderden kinderen ballonnen op waarmee de uitvoeringsfase van Meerwijk Centrum werd gestart. Drie jaar later, op 21 september 2007, werd Meerwijk officieel geopend en waren de bouwwerkzaamheden ten einde. Honderden scholieren van de Brede School in Meerwijk Centrum hadden samengewerkt aan een kunstwerk dat op het centrale Leonardo da Vinciplein werd onthuld. Een week lang hadden zij onder begeleiding van kunstenaars een levensgroot schilderij gemaakt van de Man van Vitruvius. Het schilderij was gemaakt volgens het principe painting by numbers.

De vernieuwing van Meerwijk Centrum in Haarlem is op 18 juni 2004 officieel begonnen. Op vrijdag 21 september 2007 werd het eiland van Meerwijk Centrum feestelijk opgeleverd.

Stedelijk wonen in bijzondere stadswoningen, nieuwe eengezinswoningen die onder architectuur worden gebouwd, huur- én koopwoningen, appartementen, maisonnettes; met 250 nieuwe woningen voor verschillende doelgroepen is er voor elk wat wils in Meerwijk Centrum. Zo is er ook gebouwd aan woon- en dagbestedingsruimte voor cliënten van de Hartekampgroep. De openbare ruimte wordt mooier en beter verzorgd. Veel bomen, water, groen en speelplekken zorgen voor een rustig en groen karakter van Meerwijk Centrum.

Het eiland met gracht vormt de kern van het plan. Op dit eiland liggen twee pleinen, een grote supermarkt, winkels, woningen en een Brede School. Onder het eiland bevindt zich een parkeergarage. Het eerste plein ligt aan de kant van het winkelcentrum en is een echt ontmoetingsplein. Het andere plein ligt aan de andere zijde en is uniek door de ligging, namelijk op de eerste etage van het gebouw van de Brede School. Dit plein heeft een rustig karakter en wordt tevens als speelplein voor de scholen gebruikt.

De Brede School is als een netwerk van onderwijs, zorg en ontwikkeling voor jong en oud. Scholing, opvang en activiteiten zijn de zaken waar het om draait. Naast de twee basisscholen De Piramide en De Meer, huizen ook kinderdagverblijf, Het Kootertje, peuterspeelzaal, bibliotheek, sportzaal en wijkcentrum ‘t Schalkererf in het gebouw. Alle ruimtes worden door de verschillende ‘deelnemers’ gedeeld.

De vernieuwing van Meerwijk Centrum maakt deel uit van het plan Schalkwijk 2000+. Dit grootscheepse project, waaraan zeer veel verschillende partijen deelnemen, is gericht op de ontwikkeling van het stadsdeel Schalkwijk. Onder Schalkwijk 2000+ vallen onder andere de aanleg van het stadsdeelhart Schalkwijk, de nieuwe wijk Schoolenaer en de ontwikkeling 023 Haarlem bij de Schipholweg. Op 18 juni 2004 gaf wethouder Mimi Rietdijk de officiële aftrap voor de vernieuwing van Meerwijk Centrum tijdens de Meerwijk Midzomermarkt. Zo stond de wijk helemaal in het teken van onthullingen, feest en plezier voor jong en oud.

Zo’n 150 gezellige kramen, volop eet- en drinkgelegenheden, een kinderdorp met springkussen, zweefmolen, draaimolen en klimwand en nog vele andere attracties boden op 18 juni vertier aan iedereen die langskwam. Het startschot voor de feestelijkheden werd gegeven door wethouder Mimi Rietdijk op de hoek Bernadottelaan/William Sternstraat. Zij hield een speech, waarin de veranderingen in Meerwijk Centrum centraal stonden. Daarna onthulde zij het logo, de website en de nieuwsbrief (waarvan zes edities zijn uitgegeven), die TdH speciaal voor het project had ontwikkeld. Met een verrassende openingshandeling, de onthulling van een billboard van 5x4 meter en het oplaten van ballonnen, een wedstrijd waar alle kinderen aan mee mochten doen, werd de Midzomermarkt officieel voor geopend verklaard. Dit was tevens het startpunt voor de uitvoeringsfase (bouwrijp maken) van Meerwijk Centrum.

Belangrijk onderdeel van de midzomermarkt waren twee informatiekramen over de veranderingen van Meerwijk Centrum. Hier werden de definitieve ontwerpen voor de wijk doorlopend gepresenteerd. De medewerkers van de gemeente Haarlem, Woonmaatschappij, Rotteveel M4/Vomar en de verschillende architecten vertelden alles over de maquettes en plattegronden van de wijk, de Brede School met wijkcentrum en het centrale eiland met winkels, appartementen, pleinen en parkeergarage. Ook was er volop informatie verkrijgbaar over de nieuwe stadswoningen.

Op vrijdag 24 juni 2005 is met een grote manifestatie de bouw van het eiland van Meerwijk Centrum officieel gestart. Een grote puzzel bestaande uit 75 stukjes werd door de genodigden in elkaar gezet. De stukjes samen vormden beelden van de toekomstige wijk. De gasten hebben de puzzel, op klein formaat, als aandenken meegekregen. Tijdens de bouw van het eiland waren er meerdere feestelijke evenementen, zoals bij het bereiken van het hoogste punt en de start van de verkoop van woningen voor Fort Meerwijk in oktober 2005.

Ook in september 2007 organiseerde TdH opnieuw een spectaculaire opening in Meerwijk. Op vrijdag 21 september werd het eiland van Meerwijk Centrum opgeleverd. Om 14.15 uur vond op het centrale plein de feestelijke openingshandeling plaats.

Tijdens de Meerwijk Midzomermarkt schreef de organisatie een wedstrijd uit met de titel ‘Maak faam met jouw naam!’. In het kort was het doel van de wedstrijd: bedenk een naam voor het nieuwe ontmoetingsplein op het eiland van Meerwijk Centrum. Deze naam moest passen in het bestaande stratenpatroon van Meerwijk. Dat betekent dat het een naam is van een bekende historische (niet meer levende) persoon, die iets van grote waarde heeft betekend voor de wetenschap, de geschiedenis of de economie.

Het nieuwe ontmoetingsplein van Meerwijk Centrum heet het Leonardo Da Vinciplein. De bedenker van deze naam is Wesley Kist (6 jaar) die tijdens de Schalkwijk Midwinterfair in het zonnetje werd gezet. De jury heeft vanuit de inzendingen een voordracht van drie pleinnamen aan de officiële straatnamencommissie van de gemeente Haarlem gedaan. Ook het Columbusplein en het Einsteinplein waren kanshebbers. B&W hebben de naam bekrachtigd met een officieel besluit.

Wesley kreeg een digitale camera om mooie momenten mee vast te leggen. In het bijzijn van z’n ouders Ronald en Bianca kreeg hij ook een echt straatnaambord voor in z’n kamer en een mooi boek over Leonardo Da Vinci. Z’n naam krijgt echt faam, want inmiddels is Leonardo Da Vinciplein officieel opgeleverd.

Op vrijdag 21 september om 14.15 vond op het Leonardo Da Vinciplein een groot feest plaats. Honderden scholieren van de Brede School en andere gebruikers van dit gebouw werkten samen aan een kunstwerk dat op het plein werd onthuld. Van 14.30 tot 17.00 uur waren er leuke activiteiten georganiseerd op en rond het Leonardo Da Vinciplein. Het thema was ‘met en door’ de mensen van de wijk.

Er werd gestart met een lunch in de Brede School , speeches en het inlaten van het water in de brede gracht. Daarna was de onthulling van een Leonardo Da Vinci kunstwerk. Gemaakt door de honderden leerlingen van de basisschool en bewoners van de Brede School. Zij maakten een levensgroot schilderij van Da Vinci’s tekening: een moderne versie van de Man van Vitruvius. Er werd een week lang gewerkt onder begeleiding van kunstenaars volgens het principe van painting by numbers.

Activiteiten:

Open Huis op het eiland met vele leuke activiteiten
Bezoek de Brede School en haar gebruikers
Haal je uitvindersdiploma: spelcircuit met limonade en poffertjes voor kids tot 13 jaar
Levende muziek met steelband
Ontmoet Leonardo Da Vinci in levende lijve
Een blik vanaf het dak van Fort Meerwijk
Vrouwenverwenmiddag bij het moedercentrum
Koopavond op donderdag 20 en vrijdag 21 september
Openingsacties en aanbiedingen bij Kruidvat, Vomar Voordeelmarkt, Primera, Fashion House Ter Stal en Kledingreparatie/Stomerij Meerwijk

Meerwijk Centrum

TdH Events

deze pagina delen