Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Groene AS Dag 2009

Opdrachtgever: Groene AS-partners

Zondag 20 september was het autovrije zondag in Amsterdam. Tijdens deze dag werd het fietsevenement Groene AS Dag georganiseerd. Het slot van dit publiekevenement was de opening van het natuurgebied Zuidelijke Oeverlanden - Nieuwe Meer in het Amsterdamse Bos door wethouder Marijke Vos van Amsterdam (Openbare Ruimte en Groen) en gedeputeerde Rob Meerhof van provincie Noord-Holland (Landschap). TdH organiseerde de dag van begin tot eind.

Wethouder Vos en gedeputeerde Meerhof openden het plas-drasgebied samen met het publiek en Loek de Snoek. Loek leeft in de omgeving van de zuidelijke Oeverlanden en kwam voor de opening speciaal even langs. Onder leiding van Loek ondergingen Marijke Vos, Rob Meerhof en het publiek drie tests om aan te tonen dat mens en dier samen van het gebied kunnen genieten. De 'vissenstaart' werd gewiebeld, iedereen keek elkaar 'snoeks' aan en tot slot werd er met elkaar 'geneusd'. Iedereen slaagde met glans voor deze proeven van bekwaamheid.

De Zuidelijke Oeverlanden - Nieuwe Meer, gelegen tussen de Nieuwe Meer en de Bosbaan, is een belangrijke schakel in de Groene AS en één van de natuurkernen in het Amsterdamse Bos. Het is een belangrijk leefgebied voor moerasvogels als de kleine karekiet, de rietgors en de blauwborst. In het gebied is ongeveer vier hectare verruigd rietland zo’n twintig tot dertig centimeter afgegraven. Ook zijn wilgen en berken die tussen het riet groeiden verwijderd. Vanuit het ondiepe open water kan binnen enkele jaren weer nat rietmoeras groeien. Voor recreanten is er een wandelpad langs het gebied en is er een uitkijktoren waar passanten een prachtig uitzicht hebben over het gebied.

De Zuidelijke Oeverlanden - Nieuwe Meer is dus een belangrijk vogelgebied. Moerasvogels moeten daarom terug naar het gebied worden gelokt. Loek de Snoek vroeg aan het publiek om dat samen met hem te doen. Met vogelfluitjes ontstond een concert van vogelgeluiden. Een hartverwarmende uitnodiging voor moerasvogels om naar de Zuidelijke Oeverlanden te komen. Voor en na de opening traden The Tunes op. Deze Noord-Hollandse band won in 2008 de Amsterdamse Popprijs en speelt muziek uit de jaren '50 in een modern jasje. Met de swingende tonen van de band genoten de aanwezigen en genodigden van lichte hapjes en drankjes. Voor de kinderen was een speciaal programma samengesteld: ze konden zich laten schminken als een dier uit de Groene AS, zoals het oranjetipje, de ijsvogel of de ringslang. Daarnaast konden zij een gezonde Groene AS pannenkoek maken met ingrediënten als aardbeien, appels en watermeloen.

Het vogelconcert was het slotstuk van de Groene AS Dag. Een fietsevenement door de natuur van de Groene AS. Voor het evenement was een fietsrouteboekje uitgegeven met negen ommetjes, variërend van negen tot zestig kilometer. De routes zijn het hele jaar door te fietsen. Via de website www.groene-as.nl is het gratis boekje te bestellen.

Om de aandacht te vestigen op de Groene AS Dag werd aangesloten op de communicatie van de autovrije zondag. Daarnaast werden Groene AS Dag advertenties geplaatst in het Het Parool, de Westerpost en het Amstelveens Nieuwsblad.

Van 10.00 tot 16.00 uur stond bij het pontje Nieuwe Meer in De Oeverlanden een informatiepunt van de Groene AS. Hier kwamen honderden fietsers langs om informatie over de Groene AS tot zich te nemen. Ook konden de deelnemers meedoen met een prijsvraag waarmee een gps-systeem voor fietsers en wandelaars kon worden gewonnen. Tijdens het feest bij de Zuidelijke Oeverlanden - Nieuwe Meer trokken wethouder Vos en gedeputeerde Meerhof uit de goede oplossingen de winnaar van deze Etrex Legend. Ook werden troostprijzen uitgereikt: Groene AS broodtrommels. In totaal hebben zo’n 1.000 tot 1.500 fietsers de Groene AS fietsroutes gefietst.

Het informatiepunt was opgebouwd uit vier bakfietsen waar de partners van de Groene AS eigen promotiemateriaal konden verspreiden. Daarbovenop werd algemene informatie over de Groene AS uitgegeven en werden gratis fietsbellen met kompas uitgedeeld. Een handig hulpmiddel om het noorden te duiden tijdens het fietsen van een Groene AS fietsroute. Rapporten, magazines, zadelhoesjes, sponsen, badeendjes en nog veel meer werden uitgedeeld aan fietsers en wandelaars. Een behulpzame passant daarbij was Pien de IJsvogel. Zij leeft in de Groene AS en liet menig recreant kennis maken met haar natuurgebied.

Het Groene AS fietsrouteboekje is gemaakt op A5 formaat en telt 48 pagina’s. Op een spread wordt de hele route van zestig kilometer getoond. De overige acht kleinere routes, varièrend van negen tot zestien kilometer, staan op één pagina met op de andere pagina een routebeschrijving. De routes gaan door verschillende natuurgebieden die door de Groene AS met elkaar verbonden worden. Tien van deze natuurgebieden zijn met beeld en tekst beschreven. Ook zijn de veertien partners van de Groene AS met corporate teksten voorgesteld.

De Groene AS verbindt grote en kleine natuurgebieden tussen Amstelland en Spaarnwoude. Deze ecologische verbindingszone biedt een aantrekkelijk leefgebied voor veel diersoorten. De mens kan er heerlijk recreëren in het groen. De Groene AS maakt deel uit van de Provinciale Ecologische Hoofdstructuur.

In 1995 ondertekenden tien partners het ontwikkelingsplan Groene AS: provincie Noord-Holland, de gemeenten Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam en Haarlemmermeer. De Amsterdamse stadsdelen Geuzenveld-Slotermeer, Osdorp en Slotervaart en de Hoogheemraadschappen van Rijnland en Amstel, Gooi en Vecht. Andere betrokken organisaties zijn Dienst Landelijk Gebied, Stichting Mainport en Groen, Recreatie Noord-Holland en Amsterdamse Bos.

Groene AS Dag 2009

TdH Events

deze pagina delen