Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Groene AS Dag 2007

Opdrachtgever: Groene AS-partners

De Groene AS is een ecologische en natte verbindingszone aan de zuidwest kant van Amsterdam en loopt van Amstelland tot aan Spaarnwoude. TdH werd door de betrokken organisaties van de Groene AS gevraagd een Groene AS Dag op zaterdag 22 september 2007 te organiseren vanwege het 12,5 jarig jubileum van het natuurproject.

Voor deze Groene AS Dag werd een 55 kilometer lange fietsroute uitgestippeld waardoor fietsers het groene gebied leerden kennen. Tevens organiseerde TdH de opening van het deelproject de Lange Bretten in Geuzenveld-Slotermeer. De partners van de Groene AS zijn: provincie Noord-Holland, gemeente Amsterdam met stadsdelen Osdorp, Slotervaart, Geuzenveld-Slotermeer, gemeente Aalsmeer, Amstelveen en Haarlemmermeer, Hoogheemraadschappen Rijnland en Amstel, Gooi en Vecht, organisaties Dienst Ruimtelijke Ordening, Dienst Landelijk Gebied, Amsterdamse Bos, Haarlemmerméér Groen, Stichting Mainport en Groen en Recreatieschap Spaarnwoude.

Natuur terug in de stad

De Groene AS brengt de natuur weer terug in de stad en zorgt voor een groter en aaneengesloten leefgebied voor diverse diersoorten. De uitwisseling van dier- en plantensoorten in het gebied geeft het een zeer divers en typerend karakter. De Groene AS is bovendien een onderdeel van de Provinciale Ecologische Hoofdstructuur (PEHS). Langs de uitgestippelde fietsroute - van Amstelland tot Spaarnwoude - bemanden diverse organisaties die de Groene AS realiseren en beheren een informatiestand. Bij deze zes stands vertelden zij over hun rol in de Groene AS en maakten zij de passanten bewust van de belangrijke rol van de natuur en recreatie in en rond Amsterdam.

Fietsroute is beleven

TdH ontwikkelde voor de Groene AS eerder een website: www.groene-as.nl. Op deze site wordt uitgelegd wat de Groene AS is, waar het voor bedoeld is en hoe de toekomst van het groene gebied er uitziet. Maar natuur kun je nu eenmaal het beste zelf ervaren en beleven door er doorheen te fietsen, wandelen of struinen. Niet voor niets wordt de Groene AS ook wel kijk-, struin- en gebruiksnatuur genoemd. De Brettenzone, Lutkemeerpolder, De Oeverlanden, het Amsterdamse Bos, de Amstelveense Poelen. Stuk voor stuk zijn het natuurgebieden waar heerlijk gerecreëerd kan worden.

Speciaal voor de Groene AS Dag produceerde TdH een fietsroute door de Groene AS. Er werden routes van 55, 30 en 20 kilometer uitgestippeld. De langste fietsroute, waaronder een relaxend boottochtje van het Amsterdamse Bos naar De Oeverlanden, leidde langs de zes informatiepunten van de Groene AS partners. Langs de fietsroute gaven bovendien diverse horecagelegenheden korting op hun consumpties.

Tijdens de Groene AS Dag konden de fietsers ook meedingen naar ‘een groene prijs’. Bij de informatiepunten hing een poster van een dier die in een deelproject van de Groene AS leeft. Door het goed beantwoorden van zes vragen over zes verschillende dieren kon dé TomTom voor wandelaars en fietsers worden gewonnen: de Etrex Legend. Loting door Peter Visser, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, bepaalde uiteindelijk de winnaar.

Spelenderwijs en met de enthousiaste uitleg bij de informatiepunten werd de fietser gewezen op het belang van de Groene AS. De fietsroute die bij 150.000 huishoudens was verspreid, is tevens een bewaarexemplaar. Fietsers kunnen op elk gewenst moment de 55 kilometer door de Groene AS fietsen en zo de Groene AS beleven. Op de fietskaart wordt bovendien gewezen op de website www.groene-as.nl. Hier kan meer informatie worden gevonden over het natuurproject.

Groene AS Dag huisstijl

TdH heeft de Groene AS Dag en de inrichting van de informatiepunten bedacht, ontworpen en geproduceerd of laten produceren. In nauw overleg met de opdrachtgevers is een Groene AS Dag huisstijl ontworpen die in het drukwerk, de advertenties en andere uitingen terugkwam. De website werd ook ingeschakeld als medium om de Groene AS Dag te promoten.

Geheel in stijl met de fietsdag had team de Haas bakfietsen ingezet om als informatiepunt te dienen. Een in de Groene AS Dag huisstijl ontworpen informatiebord zorgde ervoor dat fietsers de stand herkenden als Groene AS Dag informatiepunt. Daarnaast ontwierp TdH twee parasols voor bij het infopunt: een Groene AS Dag parasol en een algemene Groene AS parasol die ook voor andere doeleinden gebruikt kan worden.

De inhoud van de bakfiets kon deels worden ingeruimd met eigen foldermateriaal van de partners. Op deze manier konden de partners ook zichzelf presenteren. TdH verzorgde ook een deel van de inhoud. Rolletjes pepermunt met een Groene AS Dag logo waren een verfrissing voor de fietsers, genoeg fietskaarten lagen in de bakfiets, pennen, stempelkaarten waarmee de Etrex Legend gewonnen kon worden en de nodige hulpmiddelen als een lekke bandenplakset, een EHBO-doos en een fietspomp.

Openingshandeling

Aan het einde van de Groene AS Dag vond de opening van het deelproject de Lange Bretten plaats. Een natuurgebied in stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer dat negenenhalve kilometer lang is en liefst drie keer zo groot is als het Vondelpark.

TV-presentator Prem Radhakishun begeleidde de openingshandeling. Hij deed dat samen met de nieuwe bewoners van het gebied, Pien de IJsvogel en Simon Ringslang. Om het belang van de Lange Bretten in Amsterdam en de Groene AS in Noord-Holland te onderstrepen waren Peter Visser, gedeputeerde van de provincie Noord-Holland, Tys de Ruijter, wethouder stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer, Marijke Vos, wethouder van Amsterdam, en Lammy Garming, lid dagelijks bestuur van het Hoogheemraadschap Amstel, Gooi en Vecht aanwezig. Prem Radhakishun discussieerde als advocaat van de duivel met de genodigden, fietsers en passanten over hoe mens en dier met elkaar samen dienen te leven in de Lange Bretten. De discussie leverde diverse afspraken op die ter plekke werden genoteerd op een megasize ‘Samenlevingsovereenkomst tussen mens, dier en natuur’.

Op de speel- en uitkijkheuvel Daveren ondertekenden alle aanwezigen deze overeenkomst. Met hun handtekening dragen zij de natuur niet alleen een warm hart toe, maar beloven ze ook zorg te dragen voor de Lange Bretten. Een kleine greep uit de overeenkomst: Geen gebouwen in de Lange Bretten, genoeg afvalbakken, goede en veilige toegankelijkheid voor mens en dier, schoon water en onderhoud. Na de ondertekening werd nagepraat onder het genot van een high tea met een muzikale omlijsting. Als afsluiter kreeg iedere aanwezige als gimmick een verrekijker overhandigd. Goed om de dieren uit de Groene AS mee te spotten!


.

Groene AS Dag 2007

TdH Events

deze pagina delen