Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Beurs Europese Commissie

Opdrachtgever: Europese Commissie, Den Haag

Opdracht: Het concept, de invulling en de organisatie verzorgen van de stand van de Europese Commissie tijdens de Libelle Zomerweek. De Europese Commissie deelde deze stand met ConsuWijzer en het Europees Consumenten Centrum. Het thema van de Libelle Zomerweek was ‘Western Buffalo Beach’. TdH Events heeft de stand in deze stijl aangekleed en western-activiteiten bedacht en uitgevoerd waarmee de drie partijen zichzelf konden presenteren. Bezoekers werden met deze activiteiten gewezen op hun consumentenrechten en bij wie ze terecht kunnen om hun recht te halen. De boodschap ‘Haal je recht (met Europa)’ werd op een speelse manier onder de aandacht gebracht.

De Libelle Zomerweek in Almere trok ook dit jaar weer tientallen duizenden bezoek(st)ers. Eén van de vele stands tijdens deze week was van de Europese Commissie, ConsuWijzer en het Europees Consumenten Centrum om consumentenrechten onder de aandacht te brengen. De inrichting van de stand en bijbehorende acties werden door TdH bedacht en uitgevoerd.

Het thema van de Libelle Zomerweek 2010 was ‘Buffalo Beach’. In deze westernstijl werd de stand ingericht. In een setting van strobalen, cowboyhoeden en geweren werden belangstellenden welkom geheten door cowboys en cowgirls.

In de feestelijk aangeklede tent werden de bezoekers gewezen op hun consumentenrechten en bij wie ze terecht kunnen om hun recht te halen. De boodschap ‘Haal je recht (met Europa)’ werd op een speelse manier onder de aandacht gebracht. Bij een quiz met twee western quizmasters konden leuke prijzen worden gewonnen. De twee quizmasters kregen soms steun van bezoekende BN’ers zoals politici Maxime Verhagen en Harry van Bommel en presentatrice van Radar, Antoinette Hertsenberg. Ook zij onderstreepten het consumentenbelang.

Bij de shoot-out ‘Test Jezelf: Ben jij een assertieve consument?’ moesten bezoekers met een ‘rifle’ schieten op het goede antwoord (ja/nee) van een consumentenvraag. En om te laten zien dat producten soms té mooi om waar te zijn, was er de MiracleMirror. Wat deze MiracleMirror je voorspiegelt, is werkelijk ongelooflijk!, het is een healthy tanner, painless laser, men-remotecontrol, wrinkle remover, puffy eye-opener ineen.

Van deze ‘mooimaker’ werd ook een flyer uitgedeeld waarop informatie stond over de Europese Commissie, ConsuWijzer en het Europees Consumenten Centrum. Zij helpen jou om je recht te halen (in Europa).

Beurs Europese Commissie

TdH Events

deze pagina delen