Spatial design (ruimtelijk ontwerp) kruist de grenzen van (landschaps)architectuur, interieurontwerp, kunst, grafisch ontwerp en productontwerp. Op dit raakvlak van disciplines bedenkt TdH Spatial Concepts oplossingen en formules voor ruimtelijke omgevingen waar mensen geïnformeerd, vermaakt en verleid moeten worden. Plekken waar mensen zich prettig voelen, zich goed kunnen oriënteren en in beweging komen. Waar communicatie mogelijk is en bereidheid ontstaat om informatie op te nemen, om te genieten en om te kopen. Op straat en op het plein. In parkeergarages, passages, winkels en kantoren. In stations en stadions. In (pret)parken, musea, recreatiegebieden en natuur. De spontane of gezochte ontmoeting tussen ruimte en mensen kent haar eigen wetten en regels. TdH Spatial Concepts voelt zich thuis in dit speelveld!

Wat TdH Spatial Concepts kan betekenen voor uw ruimtelijke inrichting!

Goed gastheerschap betekent dat u kunt inspelen op de behoeften van uw bezoekers. Als beheerder in de openbare ruimte. Als verantwoordelijke voor een winkelcentrum of informatiecentrum. Als organisator van een beurs of expositie. TdH Spatial Concepts kent de menselijke maat en gedragingen. De routines van mensen onderweg. De honger naar informatie van mensen die ergens voor het eerst zijn. De gevonden tijd in publieks- en verblijfsruimtes. Wij willen dat uw bezoekers zich welkom voelen in de juiste ambiance. Dat uw klanten snappen waar ze zijn en wat er van hen verwacht wordt. Dat zij beschikken over actuele informatie. En dat uw boodschap en merk worden uitgedragen. TdH Spatial Concepts ontwerpt en realiseert inrichting, routing, aankleding, objecten, infosystemen en (interactieve) installaties.

Bel voor een meeting met TdH Spatial Concepts naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Passage Stad van de Zon

Opdrachtgever: Hoorne Vastgoed

Opdracht: Verlevendigen van de passage in het nieuwe winkelcentrum van Stad van de Zon (Heerhugowaard). Met kleuren, lichtbakken, focuspunten en groene beplanting is de doorgang veranderd in een sfeervolle passage.

Eenheid in verscheidenheid

De passage van het nieuwe winkelcentrum in Stad van de Zon miste warmte en de winkels aan de passage vielen onvoldoende op. TdH Spatial Concepts kwam na een analyse met aanbevelingen en realiseerde de sfeerverbetering. Om de bezoekers langs de winkels te leiden is er een middenberm gecreëerd met strakke plantenbakken die de entree tevens warmer en aantrekkelijker maakt. Tussen de plantenbakken hangt een halftransparante banier, zwevend tussen plafond en vloer. Op deze banier wordt de bezoeker welkom geheten en gewezen op de verschillende winkels in de passage en buiten bij het plein. Per seizoen krijgt deze banier een andere uitstraling. De basiskleur van de passage is geel gebleven. De draaideur aan de binnenzijde, de liften en de Vomar blijven deze kleur voeren. De overige winkels in de passage kregen een eigen kleur. Hiermee krijgt de bezoeker een signaal dat er verschillende zaken te bezoeken zijn. Er is meer onderling onderscheid. Om de winkels beter uit te lichten en de entrees te benadrukken is er boven elke entree een bedrukte lichtbak aangebracht. Naast de entrees is een kleinere banier gehangen met de naam van de winkel. De lichtintensiteit op de middenberm is verminderd, zodat de focus naar de winkelpuien en entrees gaat. Het nieuwe kleurenschema is ook aan de buitenzijde van de draaideuren toegepast. Zo worden de bezoekers geprikkeld om de passage te bezoeken.

Passage Stad van de Zon

TdH Spatial Concepts

deze pagina delen