De invloed van internet en het gebruik van mobiel internet zijn ongekend groot. Nieuwe businessmodellen ontstaan en het online kanaal is steeds vaker hét gezicht van uw organisatie, winkel of merk. Van eerste kennismaking tot dagelijkse contacten. TdH Interactive bouwt letterlijk aan het online succes van haar opdrachtgevers. Met goed werkende en vindbare websites die uw imago versterken, die interactie uitlokken en koopmogelijkheden bieden. Van zoeken tot en met boeken. TdH Interactive ontwerpt en bouwt resultaat- en doelgroepgerichte websites, webshops, virals, banners, webapplicaties, kippenvelpresentaties, spellen, films, animaties en interactieve installaties. Door onze toegepaste kennis van marketing, communicatie, social media, merken, design, databases en techniek creëren en leveren wij integrale oplossingen voor de digitale interactie tussen mensen en organisaties én hun ideeën, diensten en producten.

Wat TdH Interactive kan bijdragen aan het online succes van uw business!

Hoe zet u uw site in de markt? Hoe krijgt u traffic naar uw site? Hoe werkt u aan klantloyaliteit? Hoe vergroot u het rendement van het bezoek aan uw site? TdH Interactive verzorgt webstatistieken, analyseert bezoekersgedrag, adviseert over verbeteringen en ondersteunt met webmarketing. Wij adviseren over uw online strategie en de toepasbaarheid van social media. Wij maken attractieve, onderscheidende, geloofwaardige, toegankelijke en betrouwbare digitale producten. Onze sites worden opgeleverd met een gebruikersvriendelijk Content Management Systeem. U krijgt training om zelf uw site te onderhouden en bijvoorbeeld nieuwsbrieven versturen. Maar wij leveren en publiceren ook content (teksten, vertalingen, foto’s, illustraties, animaties en video) om uw sites actueel en goed vindbaar te houden.

Bel voor een meeting met TdH Interactive naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Projecten

Magento Webshops
Item 1-1 van de 1

TdH Interactive

deze pagina delen