Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Tennis in de bouwput

Opdrachtgever: Rotteveel M4

Opdracht: Een bijzonder en ludiek evenement bedenken voor omwonenden van het nieuwbouwproject De Blinken in Heiloo. Dit ter compensatie voor de bouwoverlast. In de bouwput bedacht TdH Events een tennisbaan waar de ex-wereldkampioenen Jacco Eltingh en Paul Haarhuis een clinic verzorgden. Eind 2006 werd de bouwput, waar voor één exclusieve middag tennisballen heen en weer werden geslagen, opgeleverd als parkeerkelder voor 220 auto’s.

Maandag 27 maart 2005 was er een uniek evenement in Heiloo: toptennis in een bouwput van 55 meter breed, 60 meter lang en 6 meter diep!

Het programma begon met een ontvangst bij restaurant Klein Varnebroek in Heiloo. Hier sprak Jacco Eltingh over de ins en outs van topsport en bedrijfsleven. Daarna volgde een tennisclinic voor de jeugd op het vers gestorte beton in de bouwput van De Blinken. De (ex)wereldkampioenen dubbelspel Paul Haarhuis en Jacco Eltingh en de trainers van T.V. Heiloo Remco en Arjan Pondman verzorgden de clinic op het tijdelijke center court van Heiloo. Na de clinic speelden de profs Haarhuis en Eltingh een dubbelspelwedstrijd met Remco en Arjan Pondman. TdH bedacht tennis in de bouwput voor haar relatie Rotteveel M4 vastgoedontwikkeling. Eind 2006 is in de bouwput een parkeerkelder gerealiseerd voor 220 auto's.

De enthousiaste vastgoedontwikkelaar bouwde het tennisidee uit tot een succes. Zo'n 600 bezoekers waren getuige. De pers dook er boven op. De Telegraaf, het AD, de Alkmaarsche Courant, Cobouw, Radio Noord-Holland en alle regionale dagbladen waren ter plekke en publiceerden uitbundig. Het tennisevenement is een leuke service ter compensatie van de overlast tijdens de bouw.

Tennis in de bouwput

TdH Events

deze pagina delen