Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Open Dag ROTO-divisie

Opdrachtgever: ROTO, De Boer Staal, De Boer Snijbedrijf, De Boer Buizen

Opdracht: Organiseren van een aansprekende en spectaculaire Open Dag van de divisie Staal en Staalbewerking van ROTO. Deze divisie bestaat uit de bedrijven De Boer Staal, De Boer Snijbedrijf en De Boer Buizen. De nieuwe bedrijfsnaam De Boer Buizen werd geïntroduceerd, de ruim 250 gasten kregen een rondleiding door de nieuwe snijhal van 4.000 m2 en het nieuwe pand van De Boer Snijbedrijf en De Boer Staal liet de voordelen zien van de pas aangelegde vloer in de bedrijfshal.

De divisie Staal- en Staalbewerking van ROTO bestaat uit de bedrijven De Boer Staal, De Boer Snijbedrijf en De Boer Buizen. Op vrijdag 8 oktober 2010 organiseerde TdH Events voor deze divisie een Open Dag.

Relaties, klanten en leveranciers kregen een rondleiding door de moderne snijhal van 4.000 m2 en het nieuwe kantoor van De Boer Snijbedrijf. De Boer Staal showde de extra overdekte opslagcapaciteit van 3.000 m2 en de handelsnaam De Boer Buizen werd gelanceerd.

Deze open dag werd georganiseerd binnen het thema ‘De Man van Staal’. Dit thema is gebaseerd op de strip ‘Archie, de man van staal’. Deze strip verscheen vanaf 1963 in het Verenigd Koninkrijk en werd in 1971 voortgezet in Nederland. Dit ‘stalen’ thema werd doorgevoerd in alle uitingen van de open dag, zoals de uitnodiging, entree en aankleding.

Bij de entree werden gasten verwelkomd door de ceremoniemeester en twee drummers die muziek speelden op stalen buizen. Na deze entree werden alle gasten naar de feestzaal geleid. Met zwart meubilair en metershoge banieren met beelden van ‘De Man van Staal’ was een afgesloten ruimte gecreëerd in de immense fabriekshal waar de honderden gasten zich op hun gemak voelden.

De gasten werden uitgenodigd een rondleiding te volgen door de nieuwe snijhal van De Boer Snijbedrijf, inclusief een demonstratie van nieuwe Koike snijmachine. Aansluitend kregen de gasten een rondgang door het nieuwe kantoor van De Boer Snijbedrijf en werd de opslagcapaciteit van De Boer Staal getoond.

Eenmaal terug in de tot feestzaal ingerichte snijhal, werd de aandacht van alle aanwezigen naar het podium getrokken. Daar gaf ceremoniemeester Ger de Haas het woord aan de directieleden Ger de Kwaasteniet (ROTO), Arnaud de Boer (divisie Staal en Staalbewerking) en ROTO-oprichter Tom de Boer. Zij spraken over het belang van de nieuwe snijhal van De Boer Snijbedrijf en de opslagcapaciteit van De Boer Staal en de vele nieuwe mogelijkheden die daarmee gepaard gaan. Ook introduceerden zij de nieuwe handelsnaam De Boer Buizen, die daarmee na enige jaren weer terug is bij ROTO.

Na de speeches ontstond een rookgordijn en werd de zaal gehuld in donkerte. Lichtflitsen bestookten de ruimte, terwijl de gasten keken hoe een enorme stalen plaat op het podium werd gezakt. Een staalbewerker gebruikte zijn slijptol en snijder om de Man van Staal uit de staalplaat te snijden. Rook, vonken en lichtflitsen zorgden voor een spectaculaire entree van de Man van Staal. Terwijl alle ogen op hem gericht waren, drukte de Man van Staal op een rode startbutton die midden op het podium stond. Daarmee startte hij een lasershow die de woorden ‘Staal’, ‘Snijbedrijf’ en ‘Buizen’ door de lucht liet zweven. De woorden kwamen uiteindelijk bij elkaar en kregen de toevoeging ‘De Boer’. Zo ontstonden de bedrijfsnamen De Boer Staal, De Boer Snijbedrijf en De Boer Buizen; samen de divisie Staal en Staalbewerking.

Open Dag ROTO-divisie

TdH Events

deze pagina delen