Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Eerste paal Stad van de Zon

Opdrachtgever: Rotteveel M4

Op donderdag 21 februari 2008 werd de eerste paal geslagen voor het Centrumplan Stad van de Zon in Heerhugowaard. Wethouder Jan-Willem de Boer sloeg onder grote belangstelling met ferme klappen de paal de grond in.

Het Centrumplan bestaat uit een ondergrondse parkeerkelder voor ruim 100 auto’s, op de begane grond circa 2.900 m2 winkelruimte, waaronder een supermarkt van Vomar Voordeelmarkt en 72 appartementen. Deze appartementen zijn verdeeld in een strook van drie bouwlagen rondom het gebouw en tien bouwlagen in een toren. De woontoren vormt het hoogste punt van Stad van de Zon.

Na afloop van het slaan van de eerste paal, werd in de aangrenzende brasserie De Mediaan tekst en uitleg gegeven over dit bijzondere plan door Vomar Voordeelmarkt, gemeente Heerhugowaard en Hallokaties C.V. In dit centrale deel van de wijk Stad van de Zon wordt gestreefd naar CO2-emissieneutraliteit. Dat wil zeggen dat de wijk zelf net zoveel energie moet opleveren als zij met al haar functies (wonen, werken, verkeer) verbruikt. Het Centrumplan levert hieraan een belangrijke bijdrage. De Vomar Voordeelmarkt in het plan vormt de energiezuinige supermarkt van Europa. Als eerste supermarkt in Europa gaat Vomar in Stad van de Zon werken met transkritische koel- en vriesinstallaties met een natuurlijk koudemiddel. De voordelen hiervan zijn minder milieubelasting en meer en betere warmteterugwinning. De energie die hierbij vrijkomt, gaat volledig gebruikt worden in alle bovenliggende woningen en in alle commerciële ruimtes op de begane grond.

Symbolisch voor de natuurlijke opwekking en het verbruik van energie in Stad van de Zon, wekten alle aanwezigen zelf licht op na de presentaties. Met knijpkatten verlichtten zij de zaal en zetten zij een impressie van het Centrumplan in de spotlights.

Eerste paal Stad van de Zon

TdH Events

deze pagina delen