Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Centrumplan Stad van de Zon geopend

Opdrachtgever: Rotteveel M4

Het energiezuinige Centrumplan van Stad van de Zon is woensdag 3 maart 2010 feestelijk in gebruik genomen. Na vele jaren hard werken aan dit innovatieve en hypermoderne project verklaarden wethouder Jan Willem de Boer van gemeente Heerhugowaard en de winkeliers het Centrumplan voor geopend. Op het plein waren verschillende feestelijkheden te beleven. TdH organiseerde de opening van het Centrumplan.

In het Centrumplan zijn Vomar Voordeelmarkt, CFH Coiffures, Johan Griffioen brillen en contactlenzen, Dio Drogist Mieke Helsloot en Faunaland gevestigd. Er is nog een horecaruimte beschikbaar. Het Centrumplan vormt het hart van Stad van de Zon en is een gezamenlijke ontwikkeling van Hoorne B.V. en Hallokaties C.V. Het Centrumplan is opgeleverd door BAM Woningbouw. Onder de Vomar kunnen bezoekers van het winkelcentrum gratis hun auto parkeren. Boven de winkels bevindt zich een parkeerdek voor de bewoners van de 72 appartementen.

Omwonenden en belangstellenden konden tijdens een gezellige markt kennis maken met de winkeliers van het Centrumplan. Ook werden zij verwelkomd door Fleur & Ton van Stad van de Zon. Fleur deelde de eerste voorjaarsbloemen uit en alle kinderen mochten een gratis spelletje pakken uit Ton zijn grabbelton. Speciaal voor de feestelijke opening opende belegger ING Real Estate de deuren van twee luxueuze huurappartementen op de bovenste etage van de woontoren. Vanaf de elfde verdieping was het voor iedereen genieten van een prachtig weids uitzicht over de Stad van de Zon. De woontoren is de eyecatcher van het project.

's Ochtends werd eerst de Vomar Voordeelmarkt van het Centrumplan geopend. Dit 55e filiaal van de supermarkt herbergt liefst 16.000 producten. Ten opzichte van in omvang vergelijkbare supermarkten ligt het energieverbruik 35% lager. De heer Cees Zwanenburg van Vomar liet in zijn toespraak duidelijk weten trots te zijn op deze vestiging: ‘De vlag ging uit toen we van wethouder De Boer van de gemeente Heerhugowaard hoorden dat we de opdracht voor deze supermarkt wonnen! Daarna haalde hij wethouder De Boer op het podium om hem een cadeau namens Vomar Voordeelmarkt te overhandigen: een oplaadpaal voor elektrische auto’s. Dit cadeau werd door de heer Zwanenburg gedoopt tot ‘Jan Willem de Boer oplaadpaal’. De paal wordt bij de Vomar Voordeelmarkt geplaatst waar elektrische auto’s een jaar lang gratis kunnen opladen.

De supermarkt speelt een centrale rol in het Centrumplan. Er wordt gewerkt met transkritische koel- en vriesinstallaties met een natuurlijk koudemiddel. De installaties zijn dagafgedekt: de kou blijft hierdoor in de installaties en verspreid zich niet door de winkel. De voordelen hiervan zijn minder milieubelasting en een lager energieverbruik. Koelen en vriezen in supermarkten kost energie en levert bij de condensors warmte op. Deze warmte wordt zoveel mogelijk direct doorgeleverd aan een collectieve centrale installatie. Deze collectieve warmtevoorziening voorziet in het warm tapwater en de verwarming van de andere winkels in het Centrumplan en de bovenliggende 72 woningen. De restwarmte wordt in de ondergrondse zandlagen opgeslagen. De energie/warmte van de zomer blijft zo beschikbaar voor de winter.

In de voorjaarsvakantie hadden basisscholieren meegedaan aan een kleurwedstrijd over het energiesysteem van het Centrumplan. De mooiste tekening werd volgens de winkeliers gemaakt door Carmen van Eeken. Zij won daarmee een hippe groene step. Tijdens de opening van het Centrumplan waren de kleurplaten opgehangen in de hal van het winkelcentrum. De kleurplaat liet zien hoe de warmte- en koudeopslag in het Centrumplan werkt. Deze opslag vindt plaats in de grond en was in de tekening vormgegeven met twee spaarvarkens. Iedere scholier die de kleurplaat had ingetekend kreeg daarom een groen spaarvarken als herinnering. Tijdens de prijsuitreiking werden tien troostprijzen uitgedeeld om de spaarvarkens mee te vullen.

's Middags vond de prijsuitreiking plaats die samen viel met de officiële opening van het hele Centrumplan. Onder brede belangstelling kleurden wethouder De Boer en de winkeliers van Vomar Voordeelmarkt, CFH Coiffures, Johan Griffioen brillen en contactlenzen en Faunaland een mega kleurplaat van het Centrumplan in. Nadat zij de eerste aanzet hadden gegeven, gaven zij de kleurstiften over aan de buurtbewoners die hartstochtelijk de tekening afmaakten. De hele dag was het druk in de winkels en op het gezellige plein. Daarmee is het Centrumplan nu echt in gebruik genomen!

Centrumplan Stad van de Zon geopend

TdH Events

deze pagina delen