Spatial design (ruimtelijk ontwerp) kruist de grenzen van (landschaps)architectuur, interieurontwerp, kunst, grafisch ontwerp en productontwerp. Op dit raakvlak van disciplines bedenkt TdH Spatial Concepts oplossingen en formules voor ruimtelijke omgevingen waar mensen ge├»nformeerd, vermaakt en verleid moeten worden. Plekken waar mensen zich prettig voelen, zich goed kunnen ori├źnteren en in beweging komen. Waar communicatie mogelijk is en bereidheid ontstaat om informatie op te nemen, om te genieten en om te kopen. Op straat en op het plein. In parkeergarages, passages, winkels en kantoren. In stations en stadions. In (pret)parken, musea, recreatiegebieden en natuur. De spontane of gezochte ontmoeting tussen ruimte en mensen kent haar eigen wetten en regels. TdH Spatial Concepts voelt zich thuis in dit speelveld!

Wat TdH Spatial Concepts kan betekenen voor uw ruimtelijke inrichting!

Goed gastheerschap betekent dat u kunt inspelen op de behoeften van uw bezoekers. Als beheerder in de openbare ruimte. Als verantwoordelijke voor een winkelcentrum of informatiecentrum. Als organisator van een beurs of expositie. TdH Spatial Concepts kent de menselijke maat en gedragingen. De routines van mensen onderweg. De honger naar informatie van mensen die ergens voor het eerst zijn. De gevonden tijd in publieks- en verblijfsruimtes. Wij willen dat uw bezoekers zich welkom voelen in de juiste ambiance. Dat uw klanten snappen waar ze zijn en wat er van hen verwacht wordt. Dat zij beschikken over actuele informatie. En dat uw boodschap en merk worden uitgedragen. TdH Spatial Concepts ontwerpt en realiseert inrichting, routing, aankleding, objecten, infosystemen en (interactieve) installaties.

Bel voor een meeting met TdH Spatial Concepts naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Signing Regiohuis

Opdrachtgever: Stichting Beheer Grobel

Opdracht: Het Regiohuis in Alkmaar is een gebouw waar regionale organisaties werken. Daarom heet het ook het Regiohuis. Voor dit gebouw heeft TdH Spatial Concepts een logo/tekstmerk met bijbehorende huisstijlitems ontwikkeld. Deze items zijn onder andere gebruikt voor routing in het gebouw.

Identiteit Regiohuis

In Alkmaar is na een facelift en verbouwing het 'Regiohuis' officieel geopend door burgemeester Bruinooge. In het Regiohuis zijn regiofuncties voor veiligheid, gezondheid, medische zorg en milieu gehuisvest. TdH heeft voor Regiohuis het logo, de huisstijl en de signing ontworpen. Door de eigen identiteit van Regiohuis kunnen bezoekers het pand makkelijker vinden en herkennen.

Het Regiohuis (vroegere SNK-gebouw) bevindt zich in Alkmaar-Noord. Het Alkmaarse architectenbureau Studio Sorrentina kreeg opdracht een uitstraling en inrichting van het gebouw te verzorgen waar meerdere organisaties kunnen werken. In het Regiohuis zitten: Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, Milieudienst Regio Alkmaar, GGD Hollands Noorden, Slachtofferhulp Nederland, Huisartsenzorg Noord-Kennemerland, Huisartsenpost Alkmaar en de Regionale Spoedapotheek.

Het logo van Regiohuis is uitgevoerd in een tekstmerk, dat qua kleursamenstelling en typografie aansluit op de upgrading van het pand. Dit merk staat op vier prominente plekken op de gevel. In het pand is de huisstijl functioneel doorgevoerd, bijvoorbeeld met signs bij de entree(s), de liften en de toiletten. Ook rondom het pand zijn huisstijlitems geplaatst, zoals een entreezuil, vlaggenmasten en parkeerbordjes.

Hiermee heeft het Regiohuis een eigen gezicht gekregen, waar het zich mee kan presenteren en profileren in de regio Alkmaar.

Signing Regiohuis

TdH Spatial Concepts

deze pagina delen