Spatial design (ruimtelijk ontwerp) kruist de grenzen van (landschaps)architectuur, interieurontwerp, kunst, grafisch ontwerp en productontwerp. Op dit raakvlak van disciplines bedenkt TdH Spatial Concepts oplossingen en formules voor ruimtelijke omgevingen waar mensen geïnformeerd, vermaakt en verleid moeten worden. Plekken waar mensen zich prettig voelen, zich goed kunnen oriënteren en in beweging komen. Waar communicatie mogelijk is en bereidheid ontstaat om informatie op te nemen, om te genieten en om te kopen. Op straat en op het plein. In parkeergarages, passages, winkels en kantoren. In stations en stadions. In (pret)parken, musea, recreatiegebieden en natuur. De spontane of gezochte ontmoeting tussen ruimte en mensen kent haar eigen wetten en regels. TdH Spatial Concepts voelt zich thuis in dit speelveld!

Wat TdH Spatial Concepts kan betekenen voor uw ruimtelijke inrichting!

Goed gastheerschap betekent dat u kunt inspelen op de behoeften van uw bezoekers. Als beheerder in de openbare ruimte. Als verantwoordelijke voor een winkelcentrum of informatiecentrum. Als organisator van een beurs of expositie. TdH Spatial Concepts kent de menselijke maat en gedragingen. De routines van mensen onderweg. De honger naar informatie van mensen die ergens voor het eerst zijn. De gevonden tijd in publieks- en verblijfsruimtes. Wij willen dat uw bezoekers zich welkom voelen in de juiste ambiance. Dat uw klanten snappen waar ze zijn en wat er van hen verwacht wordt. Dat zij beschikken over actuele informatie. En dat uw boodschap en merk worden uitgedragen. TdH Spatial Concepts ontwerpt en realiseert inrichting, routing, aankleding, objecten, infosystemen en (interactieve) installaties.

Bel voor een meeting met TdH Spatial Concepts naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Displays Synco

Opdrachtgever: Involve

Opdracht: Ter ondersteuning van de nieuwe marketingstrategie van Synco Bio Partners organiseerde Involve een interne campagne. Wat betekent ‘Trust us to make it right’ voor de medewerkers en hoe kunnen zij deze claim waarmaken. TdH Spatial Concepts ontwikkelde voor de interne campagne de uitingen, waaronder een serie bijzondere ideeënbussen (displays).

Onder het motto ‘We trust you to make it right’ werden medewerkers uitgedaagd en geprikkeld om in een ideeënlaboratorium na te denken over en voorstellen te doen voor hun interne communicatie. Synco Bio Partners is actief in de biopharmacie. Passend bij de dienstverlening is de interne campagne vormgegeven rondom ellemeijers en reageerbuizen. Met frisse aansprekende posters, screensavers en gadgets werden de thema’s visueel gemaakt. De uitingen moesten uitnodigen en prikkelen om tot actie over te gaan. Namelijk ideeën aandragen aan de hand van vragen als Can I trust you to make it right, What do you need to make it right, How can YOU make it right en How can you help your collegues to make it right. Via reactieformulieren konden de medewerkers in de weken na de bijeenkomst hun oplossingen en feedback kwijt in grote ideeënbussen in de vorm van reageerbuizen. Deze displays stonden op prominente plekken in het pand, waardoor de campagne het gesprek van de dag bleef en de respons zeer hoog was.

Displays Synco

TdH Spatial Concepts

deze pagina delen