Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Teamdag WP Sport Media

Opdrachtgever: WP Sport Media

Opdracht: Het organiseren van een motivatie- en beloningsdag voor de uitgever WP Sport Media. Door de teamdag zorgvuldig met WP Sport Media te bespreken, voor te bereiden en te begeleiden, ontstond er op de dag zelf een sfeer die naadloos paste bij de opdrachtgever. Sportiviteit en samenwerking vormden de belangrijkste ingrediënten voor deze jaarlijkse teamdag.

WP Sport Media uit Amsterdam was uitgever van toonaangevende bladen als Voetbal International, Men’s Health en Runner’s World. In 2005, 2006, 2008 en 2009 werkte de afdeling Sales van WP Sport Media samen met TdH voor de organisatie van de interne motivatie- en beloningsdag. Deze teamdag kent meerdere doelstellingen en wordt gekenmerkt door een hoog niveau van aandacht voor de deelnemers.

Het decor in 2008 was de natuur van het duingebied tussen Bakkum en Egmond. Door zorg te besteden aan alle facetten van de dag creëerde TdH de juiste setting zodat de collega’s samen een bijzondere en intensieve dag beleefden.

TdH past bij deze gelegenheden een brede manier van denken toe die gevoed wordt door jarenlange ervaring met trainingen, doelgerichte evenementen en interne communicatie. Door de teamdag van WP Sport Media zorgvuldig door te spreken, voor te bereiden en te begeleiden ontstond er een sfeer die naadloos aansloot bij hetgeen de opdrachtgever voor ogen had. In de maatwerk-aanpak van TdH horen het thema, de persoonlijke uitnodiging, de samenstelling van het programma, het kiezen van de locaties, heerlijk eten en drinken en de juiste verhouding tussen inspannen en ontspannen hier allemaal bij.

Een belangrijk onderdeel van het programma was een tocht op de mountainbike door het prachtige duingebied tussen Egmond en Bakkum. In de ruige natuur, ver weg van de hektiek, mobiele telefoons en leaseauto’s, kwam het team van WP Sport Media in een andere versnelling terecht. Ger de Haas, communicatieconsultant bij TdH, begeleidde WP Sport Media de hele dag en leidde het proces met onzichtbare hand in goede banen. ‘s Avonds had iedereen een geslaagde dag in de benen die perfect paste bij het karakter van het bedrijf en er werd dan ook vol saamhorigheid gefinisht.

"Voor WP Sport Media geldt dat dit een uniek moment is om gezamenlijk even uit de waan van de alledaagse 'salesbeslommeringen' te geraken. Mede door de inbreng van TdH is dat ook dit jaar weer gebeurd", aldus sales director Harald Taylor.

Teamdag WP Sport Media

TdH Events

deze pagina delen