Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Parkgolf Heiloo

Opdrachtgever: Lionsclub Heiloo, Limmen en de Egmonden

Opdracht: Mede organiseren en verzorgen van de communicatie(uitingen) van Parkgolf Heiloo. Een bijzonder feelgood golfevenement dat jaarlijks in de natuur van Heiloo wordt afgewerkt. De opbrengsten van Parkgolf Heiloo gaan naar verschillende goede doelen.

Het feelgood evenement Parkgolf Heiloo wordt jaarlijks georganiseerd door de Lionsclub Heiloo, Limmen en de Egmonden. Een serviceclub die geregeld activiteiten organiseert ter ondersteuning van het goede doel. TdH is vanaf de start als bedenker en sponsor aan dit evenement verbonden en verzorgt de communicatie van dit bijzondere golfevenement.

TdH ontwerpt en produceert alle uitingen zoals, posters, een aankondigings- en bedankadvertentie, scorekaarten en de website. Ook verzorgt TdH het perscontact.

Parkgolf Heiloo wordt gespeeld over achttien alternatieve holes, negen om negen verdeeld over het Heilooër Bos en het park. Daarmee verandert de natuur voor één dag in een aantrekkelijke golfbaan.

Jaarlijks staat Parkgolf Heiloo in het teken van meerdere goede doelen. Zo hebben onder andere Stichting Natuurmonumenten, De Vrienden van de Vijfhoek, Stichting De Opkikker, de Timmerdorpen, Stichting Sportlijf en Stichting Veldwerk bijdragen gekregen in de afgelopen jaren.

Parkgolf Heiloo

TdH Events

deze pagina delen