Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Overdracht De Buitenlanden

Opdrachtgever: Provincie Noord-Holland en gemeenten Zaanstad, Uitgeest, Heemskerk, Beverwijk, Recreatie Noord-Holland, Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier en Dienst Landelijk Gebied.

Opdracht: Bedenken en verzorgen van een ludieke overdracht van het beheer van het recreatiegebied De Buitenlanden. Dit recreatiegebied is onderdeel van het project Tussen IJ&Z en ligt onder de rook van de gemeente Zaanstad. Met kinderen uit de buurt en onder grote publieke belangstelling werd de grond omgespit en symbolisch water gegeven. Zo gaf provincie Noord-Holland het beheer van het gebied over aan Recreatie Noord-Holland. Daarna werd het fietspad Genieweg feestelijk geopend. Dit fietspad verbindt Zaanstad met het recreatiegebied.

Het beheer van het recreatiegebied De Buitenlanden tussen Beverwijk en Zaanstad is op zondag 8 november 2009 door Gedeputeerde Rob Meerhof van provincie Noord-Holland overgedragen aan Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Diezelfde middag werd ook het fietspad Genieweg officieel geopend. Het fietspad verbindt Zaanstad met De Buitenlanden. 

Voordat het recreatiegebied werd geopend, werd bij de nabijgelegen “Landbouwwinkel” gesproken over De Buitenlanden. Het recreatiegebied is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen provincie Noord-Holland, gemeenten Zaanstad, Beverwijk, Uitgeest, Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer en Dienst Landelijk Gebied. Bestuurders van deze partijen lieten hun licht schijnen over De Buitenlanden, terwijl de toegestroomde belangstellenden werden getrakteerd op biologische traktaties van de Landbouwwinkel. Bezoekers maakten ook kennis met de character Hip Hopman. Een personage die leeft van wat de natuur hem te bieden heeft en die een voorliefde heeft voor rappen. Iemand die bestuurders én recreanten wegwijs kan maken in het recreatiegebied De Buitenlanden en enthousiast kan krijgen voor natuur en recreatie.

Vanaf de Landbouwwinkel werden alle genodigden uitgenodigd om samen met de bestuurders te fietsen naar De Buitenlanden. Het was weliswaar een fietstocht van een paar honderd meter, maar het gaf de fietsers direct een goed idee van de vele recreatiemogelijkheden.

In De Buitenlanden werd het beheer van het gebied symbolisch overgedragen aan Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer. De bestuurders gaven met een enorme groene gieter symbolisch water aan een boom die al geplant was. Terwijl de bestuurders water, en dus voeding gaven aan het gebied, openden de tientallen kinderen hun blad-paraplus. Het symbool voor groei en bloei van De Buitenlanden. Na deze opening enthousiasmeerde Hip Hopman alle aanwezigen tot het meezingen van een ‘Buitenlanden Rap’. Deze rap inspireerde alle aanwezigen tot het planten van diverse bomen. Daarmee verzekerden alle aanwezigen De Buitenlanden van een groene toekomst!

Na deze groene start in De Buitenlanden volgde de groep Hip Hopman naar het fietspad Genieweg. De verlichting van dit fietspad wordt opgewekt door zonne-energie. De bestuurders fietsten door een finishlint dat tussen twee fietsborden was opgehangen. Die fietsborden waren special door TdH ontworpen en vervaardigd. Het fietsbord was in de vorm van een hart waarin een fiets was geplaatst, een knipoog naar het bekende fietsbord. Deze speciaal ontworpen fietsborden zijn later door gemeente Zaanstad ingezet voor interne communicatie over het project.

Na deze openingshandeling konden alle fietsers het recreatiegebied De Buitenlanden en de omgeving verkennen. Speciaal voor deze dag was een fietskaart door TdH ontworpen en geproduceerd met fietsroutes en informatie over het gebied. De omgeving tussen Beverwijk, Heemskerk en Zaandam staat bekend om haar historie die zelfs teruggaat tot de IJstijd. Daarmee is het een uniek recreatiegebied in Nederland!

Overdracht De Buitenlanden

TdH Events

deze pagina delen