Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Opening Stadtstimmerwerf

Opdrachtgever: Van Alckmaer

Opdracht: Verzorgen van de officiële opening van het nieuwe pand van de Alkmaarse woningcorporatie Van Alckmaer. De eeuwenoude Stadtstimmerwerf is feestelijk geopend voor klanten, genodigden en relaties. De historie van de woningcorporatie en het pand werden met elkaar verweven in de opening. De geschiedenis kwam tot leven in het heden.

Woningcorporatie Van Alckmaer voor wonen opende vrijdag 26 januari 2007 officieel haar nieuwe onderkomen. De ruim 400 jaar oude Stadtstimmerwerf op de hoek van de Keetgracht en de Oudegracht doet de komende jaren dienst als kantoor voor de honderdjarige woningcorporatie.

Ter gelegenheid van de opening van het pand, werd TdH ingeschakeld voor de organisatie van de officiële opening. Het openingsfeest stond in het teken van het thema ‘Geen heden zonder verleden’.

Bij de opening werden de genodigden in de typische ‘Geen heden zonder verleden’ ambiance verwelkomd door twee bazuinen. Met parkeerservice, garderobe, catering en live jazzmuziek was er aan alles gedacht om de genodigden op hun gemak te laten voelen. Via een tent met transparante kopgevel van De Boer Tenten hadden de gasten tevens een prachtig uitzicht op de werf die goed werd verlicht in het donker.

De gerestaureerde Stadtstimmerwerf was voor de genodigden te bezichtigen. Hendrik-Jakob Smit, de stadtswerfbaas in 1862, overhandigde aan iedereen een informatieboekje over de werf, waarna de gasten zich konden vergapen aan de schoonheid van de ruim 400 jaar oude Stadtstimmerwerf. Bovendien waren op zes punten panelen neergezet die kort en bondig informatie gaven over de werf en Van Alckmaer. Daarnaast waren alle medewerkers van Van Alckmaer aanwezig om de gasten te verwelkomen en mogelijke vragen te beantwoorden.

Aangrenzend aan de Stadtstimmerwerf was een grote tent met een vloeroppervlakte van 12x15 meter geplaatst. Deze tent was robuust en authentiek ingericht met vier grote kroonluchters, grote en krachtige stillevens van Jan de Heem (1606-1684) en meubilair van steigerhout. De copieuze aankleding sloot goed aan op de prachtige en rijke historie van de Stadtstimmerwerf. Tussen 1600 en 1800 had de Stadtstimmerwerf een belangrijke en centrale plaats in de economische bloei van Alkmaar.

De sfeervolle aankleding werd voor meerdere doeleinden gebruikt. ’s Middags was er een receptie die door 230 mensen bezocht werd. ’s Avonds werd dezelfde ruimte ingezet voor een diner voor 70 genodigden. De uitnodiging voor dit evenement werd ook door TdH verzorgd. TdH koos voor een unieke en exclusieve uitnodiging in een metalen blik. De uitnodiging was bezegeld met een Van Alckmaer lakzegel.

De opening werd in de tent uiteindelijk bekrachtigd met een remix van Shirley Bassey’s ‘Diamonds are Forever’. Een lasershow gaf het muzieknummer extra cachet door een diamant te projecteren. Een idee dat tot stand was gekomen door de Diamant van de werf. In de voormalige binnentuin van de Stadtstimmerwerf is namelijk een gebouw in de vorm van een diamant ingezet. Deze doet dienst als vergaderruimte en archief. Vóór de opening hadden Lex Vegter, voorzitter van de Raad van Commissarissen, en Jaap Brouwer, voorzitter van de huurdersvereniging, al lovende woorden over Van Alckmaer uitgesproken.

Een andere spreker was Ubbo Hylkema. Deze voormalige directeur van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg verlevendigde de geschiedenis van de Stadtstimmerwerf. “Wij staan hier op de opslagplaats van de werf. En daar was de timmerman een héél belangrijke werker”, vertelde Hylkema. “Hij was de organisator. En als het moest de architect én de handelaar ineen.”

En als slot: “Er zijn slechts drie woningcorporaties in Nederland die ook op het niveau van Van Alckmaer aan restauratie doen. De stad Alkmaar kan er trots op zijn dat het haar naam heeft geleend aan Van Alckmaer. Daarom zeg ik: Hoera voor het leiderschap en de durf van directeur Elise Hoorn van Van Alckmaer!”

Opening Stadtstimmerwerf

TdH Events

deze pagina delen