Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Opening NRG lab

Opdrachtgever: Nuclear Research and consultancy Group, Petten

Opdracht: Een feestelijke opening verzorgen van het nieuwe, moderne radiologische laboratorium van NRG in Petten. Het gebouw is ontworpen door het Japanse architectenbureau Takenaka en voorziet in laboratoria voor radiochemie, isotopenfabricage en –analyse, materiaalonderzoek en een instructieruimte voor cursisten. In dit nieuwe lab verwerkt NRG ook radio-isotopen voor medische doeleinden. Het nieuwe gebouw werd vernoemd naar Jaap Goedkoop die van 1961 tot 1984 wetenschappelijk directeur was van het Reactor Centrum Nederland, de voorloper van NRG. Voor de opening verzorgde TdH Events een Japans-Nederlandse setting die werd doorgevoerd in de aankleding van de locatie, de catering en de openingsact. De officiële opening werd verzorgd door de nabestaanden van Jaap Goedkoop die een herinneringsplaquette onthulden.

NRG (Nuclear Research and Consultancy Group) in Petten heeft donderdag 1 november 2007 het Jaap Goedkoop Laboratorium geopend. TdH verzorgde in nauwe samenwerking met NRG de complete opening van het laboratorium.

Het personeel van NRG bedacht de naam van het nieuwe laboratorium. Jaap Goedkoop was 23 jaar wetenschappelijk directeur van de voorloper van NRG (Reactor Centrum Nederland) en wordt gezien als de pionier in Nederland op het gebied van kernenergie. Het nieuwe laboratorium wordt onder meer gebruikt voor onderzoek naar materialen voor energiewinning door kernfusie en voor de productie van medische isotopen voor de behandeling van kankerpatiënten.

Het lab is ontworpen door het Japanse architectenbureau Takenaka. Zij hebben in hun ontwerp rekening gehouden met de strenge eisen die er gelden voor dit radiologische lab. Zo staat het hele laboratorium op onderdruk om te voorkomen dat lucht uit het gebouw naar buiten kan. Elk uur wordt de lucht acht keer ververst. In het Jaap Goedkoop Laboratorium en andere gebouwen op het terrein van NRG wordt veel gewerkt met radioactieve materialen en chemische middelen. Daarom gelden er strenge veiligheidsnormen. Het zwaarbeveiligde terrein was dan ook iets om rekening mee te houden bij de organisatie van de opening.

Voor het Japans-Hollandse concept van de opening liet TdH zich inspireren door de eigenheid van het lab en het Japanse architectenbureau Takenaka. Voor de uitnodigingskaart werd bijvoorbeeld gebruik gemaakt van een Japanse papiertechniek. Bij het openklappen van de kaart kwam een uitsnede van het lab overeind te staan. Hierdoor kregen de genodigden een driedimensionale impressie te zien van het lab.

Het programma rond de opening vond in een speciaal ingerichte ruimte naast het laboratorium plaats. TdH had het programma in samenwerking met NRG samengesteld: een sprekersgedeelte (met algemeen directeur van NRG, Rob Stol, Wil Duivenvoorden van architectenbureau Takenaka, projectleider Bob van der Schaaf, en Gert Jan de Haas, gebouwbeheerder van het laboratorium), de onthulling van de Jaap Goedkoop plaquette door de weduwe van Jaap Goedkoop en rondleidingen door het nieuwe lab. De aankleding van het programma werd gedaan door de Japanse drumband Hanadon en een passende ‘Japans-chemische’ catering van Chef Valentijn.

In het zogenaamde ‘Foodlab’ werden live voor alle gasten unieke hapjes en drankjes bereid: reageerbuisjes gevuld met onder meer lachgas en sushi met haring en zeekraal. De muziekband Hanadon begeleidde met hun traditionele Japanse drummuziek het begin van het feest en de openingshandeling. De taiko’s (drums) werden veelal gebruikt bij rituelen in Japan, maar tegenwoordig worden zij ingezet als muzikaal vuurwerk bij festivals.

Als eerbetoon aan Jaap Goedkoop onthulden mevrouw Goedkoop en een van haar kleinkinderen de Jaap Goedkoop plaquette bij het gelijknamige laboratorium. Hiermee werd het lab officieel geopend. Voor dit bijzondere proostmoment was een speciaal drankje bereid: een warme cranberrypunch met stikstof. De mix van warme punch met koude stikstof veroorzaakte een spectaculaire rookontwikkeling. Hierna kregen alle genodigden een rondleiding door het lab met presentaties en voorlichting over de functies en doelen van het laboratorium.

De opening van het lab is breed uitgemeten in de media. Diverse vakbladen en regionale pers als het Noordhollands Dagblad en RTV Noord-Holland besteedden ruim aandacht aan het nieuwe lab en zijn faciliteiten.

Opening NRG lab

TdH Events

deze pagina delen