Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Opening Het Sieraad

Opdrachtgever: Stadsdeel De Baarsjes, ROC Amsterdam, woningcorporatie Ymere

Opdracht: Organiseren van de officiële opening en het open huis van Het Sieraad, een rijksmonument in Amsterdam. Het Sieraad werd in 1924 geopend als vierde Ambachtsschool. Zestig jaar lang leerden leerlingen hier een vak. In 2004 kocht woningcorporatie Ymere het pand en liet het restaureren. Het Sieraad werd feestelijk geopend door Amsterdams wethouder Ahmed Aboutaleb. Het Sieraad is ontwikkeld tot een multifunctioneel gebouw en is het nieuw kloppend hart van De Baarsjes.

In het Amsterdamse stadsdeel De Baarsjes is vrijdag 9 februari 2007 Het Sieraad feestelijk geopend door toenmalig Amsterdams wethouder Ahmed Aboutaleb. TdH tekende voor het concept en de realisatie van de officiële opening en het Open Huis in opdracht van woningcorporatie Ymere, ROC van Amsterdam en stadsdeel De Baarsjes. Het Open Huis op zaterdag 10 februari trok 2.300 bezoekers. Liesbeth Bouwman verzorgde een video-impressie die u via deze link kunt bekijken en beluisteren. U hoort de receptiemuziek van Swing Bien Sûr.

Architect A.J. Westerman ontwierp in 1921 het huidige Sieraad. Gebouwd in de Amsterdamse Schoolstijl werd het pand in 1924 geopend als vierde Ambachtsschool. Zestig jaar lang leerden leerlingen hier een vak. In de jaren tachtig gaf de Edelsmedenschool les in Het Sieraad. Woningcorporatie Ymere kocht het pand in 2004 en liet het restaureren. Het Sieraad is nu een multifunctioneel gebouw. In dit rijksmonument zijn opleidingen te volgen en zijn commerciële ruimtes en ateliers te huur. Met Café Restaurant Edel zit er een goede en aantrekkelijke horeca-voorziening in Het Sieraad. Het is ook een prachtige locatie voor evenementen en trouwerijen. Zie ook www.het-sieraad.nl.

De genodigden van de opening konden vooraf genieten van optredens van White Wings bij de entree en Corpus in het Atrium. Na de openingstoespraken opende Ahmed Aboutaleb een Sieraadkist. Hij haalde daar een grote sleutel van Het Sieraad uit en overhandigde deze namens de gemeente aan Lex Pouw, voorzitter van de Raad van Bestuur van Ymere. Pouw gaf de sleutel toen aan Edo de Jaeger, voorzitter van het College van Bestuur van het ROC van Amsterdam. “Omdat jullie het gebouw het meest intensief gaan gebruiken”, sprak Pouw. Hierdoor werd De Jaeger de nieuwe schatbewaarder van Het Sieraad. De opening werd afgesloten met een koorstuk door leerlingen van de Frank Sanders Musicalakademie, een van de huurders van Het Sieraad. Het lied ‘Zonder moeite niets’ gaat over het durven najagen van je dromen. De inspiratie voor het stuk komt van de beelden van Hildo Krop die de entree van het gebouw sieren.

Bijzonder was de aanwezigheid van drie ‘échte’ Sieraadkenners (allen acteurs). Zo was architect A.J. Westerman aanwezig bij de expositie in het auditorium om zijn visie over het gebouw te uiten. Leerling Kees Pieterse vermaakte het publiek met zijn jeugdige fratsen, terwijl voormalig schooldirecteur Winsemius Geels zijn ‘ergernis’ over de jeugd van tegenwoordig niet onder stoelen of banken stak.

Het Open Huis liet menig bezoeker niet koud. Mensen die al jarenlang in de buurt van het pand wonen of oud-leerlingen en -docenten van Het Sieraad bezochten massaal het Open Huis. Liefst 2.300 mensen keken rond in het pand. De nieuwe gebruikers van Het Sieraad, waaronder het ROC van Amsterdam, verwelkomden de bezoekers. Zo werden verschillende opleidingen gepresenteerd en kon worden deelgenomen aan proeflessen en workshops. Op elke etage werden de kinderen ook vermaakt. Er was een speurtocht, ze konden sieraden maken en zichzelf beschilderen.

Tijdens de lessen, presentaties en bezichtiging van Het Sieraad, konden de bezoekers de indrukken van het pand goed op zich in laten werken. Niet voor niets kreeg Eric Paardekooper Overman van O III architecten, van alle kanten complimenten voor zijn ontwerp van onder meer het atrium. Hiermee was het Open Huis van Het Sieraad een belevenis en een feest der herkenning voor jong en oud.

Opening Het Sieraad

TdH Events

deze pagina delen