Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Opening Bufo Calamita

Opdrachtgever: Wadi vastgoed

Opdracht: Vroeg in het voorjaar vond de feestelijke opening plaats van kantoorgebouw Bufo Calamita. Dit ‘groene’ gebouw in de Alkmaarse Ecozone vormt de nieuwe huisvesting van Wadi vastgoed en haar huurders. Het gebouw, naar een ontwerp van architect Eddo Carels, is een van de drie duurzame kantoorgebouwen die Wadi vastgoed in de Boekelermeer-Zuid heeft gerealiseerd. De opdracht aan TdH Events was om van de officiële opening een bijzondere, spraakmakende en ongedwongen dag te maken.

TdH bedacht in samenspraak met de opdrachtgever het concept voor de opening. De feestelijke uitnodigingen, de openingshandeling en de sfeer van de dag werden aan dit concept gelinkt. Uitgangspunt van de middag was de Bufo Calamita. Dit is de Latijnse soortnaam van de rugstreeppad waar de gebouwen hun naam aan ontlenen en wiens vorm ook terugkomt in het bedrijfslogo. Deze natuurlijke bewoner van de Ecozone werd tijdens de opening gestalte gegeven door een acteur in een prachtig paddenpak. In zijn rol als hulpgastheer verwelkomde Bufo de Pad de gasten bij aankomst en ging hij samen met hen op de foto. Het programma van de officiële opening bood de genodigden alle gelegenheid tot kennismaken, rondkijken en bijpraten. De gasten beleefden een feestelijke, groene en duurzame middag met heerlijk eten en drinken in een informele sfeer.

Als openingshandeling plaatsten de kinderen van gastheer Gem Bot met stempels, gedoopt in waterverf, de voetprint van de rugstreeppad op een canvas schildersdoek. Deze handeling vormde een passend duurzaam plaatje en een mooi fotomoment. De dagregisseur van TdH Events voerde regie over het programma en verzorgde aan de hand van het draaiboek de contacten met de leveranciers, de fotograaf en de catering.

Opening Bufo Calamita

TdH Events

deze pagina delen