Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Hoogste en diepste punt Stad van de Zon

Opdrachtgever: Rotteveel M4

Onder brede belangstelling heeft wethouder Jan Willem de Boer van de gemeente Heerhugowaard op vrijdag 24 april 2009 het boren naar het diepste punt van het Centrumplan Stad van de Zon gestart. Het diepste punt ligt op -185 meter diepte. De diepte wordt gebruikt voor de energieopslag die dit project uniek maakt. Ook werd het hoogste punt van het Centrumplan gevierd. Dit punt ligt op 39 meter. TdH organiseerde de feestelijke viering rond het hoogste en diepste punt.

In Stad van de Zon wordt gestreefd naar CO2-emissieneutraliteit. Dat houdt in dat de wijk net zoveel energie oplevert als zij met al haar functies (wonen, werken, verkeer) verbruikt. Het Centrumplan is een gezamenlijke ontwikkeling van Hoorne B.V. en Hallokaties C.V. Het plan bestaat uit 70 appartementen, 2 penthouses, 4 winkels, 1 horecagelegenheid, een Vomar Voordeelmarkt, een ondergrondse parkeergarage met 105 parkeerplaatsen en een parkeerdek met 62 plaatsen voor de bewoners.

De Vomar Voordeelmarkt wordt één van de meest energiezuinige supermarkten van Europa. De 72 huurappartementen zijn verdeeld over een woontoren van elf verdiepingen en twee zijvleugels van drie bouwlagen. ING Real Estate is de belegger van deze comfortabele appartementen. De woontoren is de eyecatcher van Stad van de Zon.

De prognose is dat het Centrumplan in het vierde kwartaal van 2009 door BAM Woningbouw wordt opgeleverd. In het eerste kwartaal van 2010 wordt het winkelcentrum feestelijk geopend.

Vomar Voordeelmarkt speelt een belangrijke rol in de energiezuinige opzet van de wijk. De supermarkt gaat in Stad van de Zon werken met transkritische koel- en vriesinstallaties met een natuurlijk koudemiddel. De installaties zijn dagafgedekt: de kou blijft hierdoor in de installaties en verspreid zich niet door de winkel. De voordelen hiervan zijn minder milieubelasting en een lager energieverbruik. Koelen en vriezen in supermarkten kost energie en levert bij de condensors warmte op. Deze warmte wordt zoveel mogelijk direct doorgeleverd aan een collectieve centrale installatie. Deze collectieve warmtevoorziening voorziet in het warm tapwater en de verwarming van de andere winkels en de bovenliggende woningen. De restwarmte wordt in de ondergrondse zandlagen opgeslagen. De energie/warmte van de zomer blijft zo beschikbaar voor de winter! De uitvoering van het energiesysteem is in handen van Forteck B.V.

Het toepassen van duurzame technieken in winkelprojecten komt nog niet veel voor en zeker niet in combinatie met woningbouw. De levering van warm tapwater en warmte is daarin uniek. Stad van de Zon toont aan dat er juist rondom winkelontwikkeling veel winst valt te behalen op het gebied van duurzaamheid. Provincie Noord-Holland heeft dit project daarom aangewezen als voorbeeldproject en heeft subsidie toegekend.

Het stedenbouwkundig ontwerp voor het Centrumplan is gemaakt door Ashok Bhalotra van Kuiper Compagnons uit Rotterdam. Bhalotra ontwierp het hele stedenbouwkundige plan voor Stad van de Zon en maakte er een bijzonder centrum voor. Samen met het gezondheids- en wijkcentrum vormt het Centrumplan het echte hart van de nieuwe wijk Stad van de Zon.

Hoogste en diepste punt Stad van de Zon

TdH Events

deze pagina delen