Het organiseren van een uniek evenement begint bij duidelijke doelstellingen en een ambitieuze opdrachtgever. TdH Events adviseert, inspireert, neemt zorg uit handen en voegt kwaliteit toe. Wij ontwikkelen en organiseren evenementen met hart en ziel. Van het bedenken van een concept of thema tot en met de publicitaire begeleiding en verslaglegging (tekst, foto’s en film). TdH Events staat voor merkbeleving en het uitdragen van uw boodschap. Wij geven een evenement identiteit en zorgen dat de uitingen, de locatie, de aankleding, het programma, het amusement, de speeches, de catering en de communicatie voor het evenement elkaar daarin versterken. Met een goede voorbereiding en een strakke regie zorgt TdH Events dat uw evenement alles wordt wat u er van verwacht. Eén concept, één regisseur, één boodschap. Beleving is hét medium!

Wat TdH Events kan bijdragen aan het succes van uw evenement!

U wilt uw relaties verrassen en binden met een bijzonder evenement? TdH Events zorgt voor inhoud, beleving en professionele communicatie met uw doelgroep en relaties. TdH Events werkt op maat en heeft de ervaring en slagkracht om snel en kwalitatief uw evenement op niveau te organiseren. Wij zijn onafhankelijk en niet gebonden aan vaste leveranciers en locaties. Wij adviseren u graag over de aanpak en impact van evenementen. U kunt denken aan opening pand, verkoopmanifestatie, beursdeelname, productintroductie, klanten- of relatiedag, kick-off, workshop, seminar, jubileumfeest, festival, promotietour, gebiedspromotie, toernooi, première, concert, open huis, wedstrijd, prijsuitreiking, personeelsfeest of themadag. U huurt TdH Events in voor eventmanagement, creatie en communicatie.

Bel voor een meeting met TdH Events naar 072 5115114 en vraag naar Virginie Mercier, Matthijs Beentjes of Willem de Haas.

Betere Buurt Prijs Almere

Opdrachtgever: Ymere

Opdracht: Bedenken, organiseren en uitvoeren van de uitreiking van de Betere Buurt Prijs in Almere, in opdracht van Ymere. Deze prijs is door Ymere in het leven geroepen om huurders te enthousiasmeren mee te denken over hun wijk en ideeën aan te dragen om de leefbaarheid in de buurt te verbeteren. De drie beste ideeën worden uitgevoerd. TdH Events had de uitreiking van de Betere Buurt Prijs in Almere het showthema ‘Ik hou van Almere’ gegeven.

Iedere twee jaar reikt woningcorporatie Ymere de Betere Buurtprijs uit. In verschillende steden zenden de huurders ideeën in voor het verbeteren van de leefbaarheid in hun wijk. De twee winnende voorstellen en het idee van de publiekswinnaar worden uitgevoerd. De prijsuitreiking van de Betere Buurtprijs in Almere werd georganiseerd door TdH Events.

Om de huurders van Ymere actief bij de prijsuitreiking te betrekken, bedacht TdH Events een ‘meedoe-avond’ vol showelementen die helemaal in het teken stond van de stad Almere. Bij aankomst werden alle gasten verwelkomd door vier Almeerse showgirls. De gasten kregen een rozet opgespeld met de tekst ‘Ik Hou Van Almere’ en daarna werden zij met de showgirls in een levensgrote gouden lijst gefotografeerd.

Dit gebeurde bij Theater Hommeles. Dit theater was speciaal voor de Betere Buurtprijs aangekleed in een ‘Ik Hou Van Almere’-stijl. Spandoeken in de vorm van tegeltjeswijsheden met daarop de tekst ‘Ik Hou Van Almere’ hingen door de ontvangstruimte. Hier hing ook een spandoek waarop de ideeën van de vijf finalisten te zien waren. Daarmee kon het publiek zich alvast inlezen voor het kiezen van de Publieksprijs.

Bij Hommeles werken en studeren leerlingen van ROC Flevoland die zo praktijkervaring opdoen. De studenten hielpen bij de ontvangst van de gasten, de catering en de techniek van de prijsuitreiking. Het bieden van deze kansen voor de studenten past goed bij de insteek van woningcorporatie Ymere die graag inwoners en huurders betrekt bij haar activiteiten.

Zo werden de huurders van Ymere ook actief betrokken bij de prijsuitreiking. Bekende Nederlander Valerio Zeno presenteerde de ‘Ik Hou Van Almere Show’. De tv-presentator is opgegroeid in Almere en hij doorspekte zijn presentatie met vrolijke herinneringen aan de groeistad. Tijdens de show, waar tientallen huurders van Ymere aanwezig waren, deden de gasten enthousiast mee aan een quiz over Almere en zong iedereen mee met Hollandse karaokenummers. Judith’s Piano Show zorgde voor de muzikale omlijsting en creëerde een sfeer als van een familiequiz op televisie.

In 2009 werd de Betere Buurtprijs ook uitgereikt en tijdens het evenement in 2011 werd daar op teruggekeken. Een film met de winnaars van 2009 en hun buurtvoorstellen werd getoond, waarna ook de vijf finalisten voor de Betere Buurtprijs 2011 in Almere werden voorgesteld. Een deskundige jury, bestaande uit Berdien Steunenberg (wethouder gemeente Almere), Pieter Jan Datema (regiodirecteur Ymere in Almere), Herman Linzel (lid adviesraad Ymere) en Yllen Bouwmeester (winnaar Betere Buurtprijs 2009 in Almere), kozen uit deze finalisten twee winnaars. Het idee voor een sportdag met heerlijk wijkdiner in de wijk De Verwondering wordt met financiële en praktische hulp van Ymere uitgevoerd, net zoals de grijze transformatorhuisjes in de wijk De Hoven opgefleurd gaan worden met leuke tekeningen en aansprekende graffiti.

Het publiek mocht haar stem uitbrengen voor de Publieksprijs. Met een nipt verschil werd gekozen voor een straatnamenboekje over de Landgoederenbuurt. De straatnamen in deze buurt verwijzen naar prachtige kastelen en landgoederen. Een verklarend stratenboekje geeft de Almeerders meer inzicht in de omgeving en historie van deze buurt.

Berdien Steunenberg, juryvoorzitter en wethouder in Almere, was zeer lovend over de ingezonden buurtinitiatieven. “Ik vind het prachtig om te zien dat Almeerders zelf ideeën aandragen om de leefbaarheid in hun buurt te vergroten. Dat is ook kenmerkend voor de finalisten van de Betere Buurtprijs 2011. Hun ideeën zijn gericht op het verbeteren van de leefomgeving en je bewust te zijn van die omgeving.”

Pieter Jan Datema, regiodirecteur van Ymere en jurylid: “Dat onze huurders actief meedenken over hun buurt, doet me ontzettend goed. Ze hebben prachtige initiatieven om hun wijk aantrekkelijker te maken en dat werkt ook stimulerend voor Ymere. Dat maakt de Betere Buurtprijs ook tot een echte prijs voor de Almeerders én Ymere.”

Betere Buurt Prijs Almere

TdH Events

deze pagina delen